VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:16

tv tchyne jede v katastrofickejch scenaric, takze nase dite bude mit apnoe, alergie, astma, atop a vsechny dalsi mozny veci, mimo jiny bude taky tlusty. No a kdyz se ke vsemu bude jeste jmenovat Antonie, tak z ni deti udelaj Tonku (s velkym durazem na to Ton). V nedeli jsem pozadala tchana a sveho manzela, aby ji domluvili a tohle probirala s nima klidne, ale beze me. Jeste nejsem ani tehotna, ale tchyne uz ma tak padesat diagnoz, co vsechno bude s nasim ditetem v neporadku. (Je zdravotnik)

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:23

tv Tyhle nátlaky rodiny (no, většinou jsou to matky) jsou fakt peklo. Četla jsem i o případech vydírání typu, když se bude jmenovat tak a tak, ani ho nechceme vidět, hlídat atd. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:23

Solathis To je síla 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:28

Solathis popravde by me vubec nenapadlo se o takovych vecech s tchyni/babickou/matkou a vlastne asi kymkoliv bavit, zejmena kdyz bych vubec nebyla tehotna. jak vis ze budes mit dite a zrovna dceru? to se nekde objednava na dobirku?

49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:30
Reakce na Pinot Noir:

tv Tyhle nátlaky rodiny (no, většinou jsou to matky) jsou fakt peklo. Četla jsem i o případech vydírání typu, když se bude jmenovat tak a tak, ani ho nechceme vidět, hlídat atd. 

​panenko skakava, ja snad vazne ziju na jine planete

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:31

Pinot Noir jako ja ji mam docela rada, ale system mam scenare A-Z a systematicky se ptiravuju na ten nejhorsi mi proste fakt nedela dobre. Ja mam scenar jeden a ve chvili, kdy to je jinak, ho behem tri minut predelam a jedu dal, jako by se nic nestalo (to zas spatne vydejchava tchyne s manzelem)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:32

viktorka_od splavu tchyne rika, ze my budem mit rozhodne kluka. Jmeno pro holcicku mam vymyskeny asi od sestnacti a dostali jsme se k tomu podobnou debatou, jako tady :-D

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:33

Solathis Boze! Ty to taky nemas lehke.

Jmeno je to krasne!

Pinot Noir To je tada strasne smutne.

49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:35

Solathis tak hlavne ze to mate dobre vsechno naplanovany

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:36

Solathis dokelu, ja už tehotná som a rodičia ani svokrovci sa na meno ešte ani neopýtali

49385 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:38

betsey simte hlavne nic neprozrazuj nebo te vydedi;-))

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:39
Offline tv
4264 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:45

betsey Pokud nemas "bezne" jmeno, tak to snad ani nerikej. Ja jsem to treba nakonec obrecela. Byla jsem trochu citlivejsi v tehotenstvi, to priznavam, ale i tak.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:48

Teda já se vopakuju, ale takový kraviny jako jména a vy z toho děláte rodinný aféry jak Brno. Jak psala Dadoo , když jsou extra požadavky, dam dvě jména a jedu dál, tady se brečí a vyděďuje a já nevim co, já mam koukam tak strašnou kliku komu jsem se narodila, to snad neni možný toto

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:50

betsey bur rada, treba jim jde vic o to, abyste byli s malym zdravi 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:50

Na toto ma práve napadol jeden kamarát, ktorý sa volá Martin a narodil sa v Martine, ktorý vždy hovoril, že ak bude mať dcéru, tak sa bude volať Bratislava. Takže si všetci veľmi vydýchli, keď dali s manželkou dcére "normálne" meno, aj keď nie celkom bežné..

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:53

A já mám jméno po tetě a ona celá dojatá za to dala našim spoustu peněz ze strejdova dědictví a oni za to koupili stodvácu a nemuseli už jezdit se třema dětma tisícovkou co sem tam hořela  a mohli jsme jet do Jugošky.

Taky moc nechápu ty vášně kolem jmen. A Josef se mi moc líbí, kamarádka má Pepíčka a já volám Josefe na psa. 

Offline Sweet Potato
40532 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:54

tv Tak zas pokud člověk bez varování vybalí na příbuzné, že se jejich vnuk bude jmenovat Sardanapal, nemůže čekat, že rovnou začnou skákat nadšením.  A pokud jde těm příbuzných spíš o konflikt a poslední slovo, budou zrovna tak lamentovat nad Janem.

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 11:59

Sweet Potato a já myslim, že Sardanapalem je to náhodou dobrá taktika, nakonec budou všichni rádi, když se narodí ten Pepíček

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. ledna 2018 12:19

Už s tim dejte pokoj, dítě se má jmenovat jak řekne matka a basta!

A hele Beckham, trošku jsem z něj rozpačitá, hlavně jak to Řepka uchopí