Ovsem ceska Beckham chyta nervy ci co?

Ovsem ceska Beckham chyta nervy ci co?

Mutziputzi sjela jsem par KK instastories
to jsou odpudivi lidi, Řepka, jeho promluvy, to je primitiv, uplne dno
borec!
neboj, Hněva + Prděj, to bude dobrý! ![]()
JLo, dobre jako! Super forma. Jestli dobre vidim, tak na kila tam ma 43,5

Pavlena To je dobrý!!
My měli v záloze staročeského Dluhoše. Tak dlouho jsme se tomu smáli, až jsme fakt málem měli doma Dluhoše.
barbucha
Prděje bych jim mohla ještě poradit, to se k sobě pěkně hodí a myslím, že mladý pán by do toho šel! ![]()
Tuhle jsem mluvila s drahou manželkou a tahala z ní rozumy... a to drzý stvoření pravilo, že se vůbec nechce o jménech bavit páč bych do toho kafrala, případně kritizovala, na což ona nemá nervy!
No rozumíš tomu?! Odmítnout probrat tak zásadní věc s milovanou tchýní?!
Gatita Kamarád chtěl Chrudoše, smrtelně vážně. Za trest má tři dcery ![]()
Nemáte tady vlákno na haranty?![]()
Tulipe u řepky není třeba nic číst, na řepku se stačí podívat. za tou fasádou se inteligence nebo čistá duše skrývat nemá kde.
Jiná Realita A to já myslim, že Řepka je v tom relativně nevině, prosťáček, toho chudáka z něj dělá ta knedlice Kristelová
"Od Pavlovi milenky"???
barbucha zoufalé ženy dělají zoufalé věci no, přitom pani prej čte tři knihy týdně a v kabelce pořád tahá poezii, kdyby to na ní přišlo...myslim, že jak můj Pavel naťuknul ten chudobinec, tam bude základ všeho
To bude nejspíš nějaká dada poezie, ta jí popletla hlavu!
barbucha Jinak teda ta Pavlova milenka nejsem já![]()
Mutziputzi Knedlice ![]()
Mutziputzi Neříkal tady někdo, že čte Zolu? Jako mezi ní a Gervaisou ze Zabijáka vidím dost styčných bodů, až by mě na jejím místě trochu mrazilo.
Vracim jmena - Chicago West![]()
Mutziputzi To novy dite? ![]()
jinak jsem teda cekala, ze okomentujes tu JLo teda, jsem zklamana
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.