VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 20:54

0zero7 JLo je samozrejme bozska, uz sem ji tady mockrat adorovala, vetsinou nebylo prijato, ze je prilis vobnazena, nebo me oznacily za schizofrenicku, ze cpu hubeny a ted JLo, ja tady proste nejsem prorokem! 

No nicmene jeji dieta, zadny koureni, OK, zadnej kofein, ups, zaaadnej alkohol, OMG! Hresi prej, da si cokoladovej lupinek, kdyz se urve...cili pro me nerealne

No ale hele, Chicago West, recena Chi, ale pozor, pronounced “shy”)))

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 20:58

Mutziputzi Chi SHY, se picnu teda. Vcera jsem videla bulvar ze se rozvadej, kdyz jsem si kupovala vodu ehm.

Tak ja moc neverim, ze si neda nikdy drink. Bez kofeinu se da, jsem on/off uz 4 roky. Bez obcasnyho drinku nikoliv, to se moc neda. Tu dietu ji zas tak moc nezeru ale prej teda bez cukru a low sach, to ji verim.

Jinak tady no, nadhled mas, tak si hlavu nedelam, to das. CHA CHA schizofrenicka, dobry

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 21:03

0zero7 Sou typy co si drink nedaj, Hitler treba prej)) Ja bych na decaff klido najela, ale nemam zmakly kde delaj dobry, na me kofein nepusobi, tak to bych taky dala. Mne na JLo nejvic vadi ze vymenila Marca Anthonyho za toho neandrtalce A-Roda, ten se mi teda lautr nelibi.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 21:17

0zero7 já znám dost lidí co vůbec nepijou, ale fakt vůbec, většinou ženský ale i chlap se najde. že jim to prej nechutná. mně moc:D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 21:18

Mutziputzi Já bych bez drinků taky vydržela hodně dlouho. Přes léto bych si dala jednou nějakej míchanej a pak jednou za měsíc deci piva k nějakýmu jídlo a vyřízeno. Celebrity navíc pojedou spíš na koksu ne, a ten bude dietní. Spíš mě děsí ten čokoládový lupínek,:-D.

49385 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 21:23

Karja hehe tak "čokoládový lupínek" už jsem neměla v puse hafo let. u mě teda dáno tím že si nelajznu aby mi pak bylo zle a léky a tak.. ale stejně. člověk se asi nakonec může vzdát ledasčeho. otázka spíš zda to stojí za to.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 21:26

viktorka_od splavu No tak záleží co. Já třeba měla období kafe furt a kafe vůbec. A při období kafe furt jsem si říkala, to by nebylo možný. A pak si odvykneš a nechybí ti to. Tak ale jestli jsi alergická na čokoládu, tak jasný, to si odpustíš po špatnejch zkušenostech.  Jako neumim si představit nejíst maso, to by asi bylo hodně těžký, ale naučila bych se nakupovat jiný věci a asi bych to taky dala.

49385 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 21:27

Karja jo tak alergii na maso bych taky nesla hodně těžce

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:20

Mutziputzi NO to souhlas, on takovej Starbucks decaf americano neni zadny extra poteseni, ja jsem si to uz vysondovala, plus keto optiopns, takze treba latte ze slehacky misto z lika ze jo. V sobotu a nemusim snidat ani. Zkus tam kde kupujes kafe co mas rada, tak dat si decaf. To by myslim mohlo klapnout. Ono to malicko kofeinu ma, zalezi nejvic na tom, jak to delaj.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:26

Mutziputzi A Rod ne teda, eeee. Jo a ona ma jeste krasny zuby, i kdyz teda asi spraveny.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:29

viktorka_od splavu ja jich znam par, nijak me to nevadi. Aspon muze nekdo ridit 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:30

já nevidím nic ani na kafi, ani na drinku, jsem suchar.

jako občas si dám pina coladu a portské, ale bez obého se obejdu klidně i roky. kafe mi přijde vyloženě hnusný a piju ho jen v sebeobraně (= rozuměj když mi tlak klesne pod 83/53).

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:42
Reakce na 0zero7:

Tak ja moc neverim, ze si neda nikdy drink. Bez kofeinu se da, jsem on/off uz 4 roky. Bez obcasnyho drinku nikoliv, to se moc neda.

​Tak ja to mám naopak. Nepijem vôbec (ani by som nemala, kvôli liekom, ale ani mi to nechýba) ale bez kávy???

Bez kávy nie je život!!!

49385 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:48

slniecko já mám třeba na kafe jen návyk asi jako jsem měla na cigarety. vpodstatě to zas tak na chuť nic extra není. ale dobrý alkohol mi vyloženě chutná - kdyby to bylo bez toho alkoholu pila bych to mnohem raději a víc teda:-)

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:49

Jiná Realita Tak me alkohol vylozene chutna (ten drahej teda vetsinou, krome dobryho piva) a jsem pijan bourbonu nebo whisky na lede, pripadne vina.

Mixuju v lete klasiku, moscow mule, dark and stormy, whisky sour (mnam) a podobne, ty novoty a kremovy drinky mi nechutnaj, v tom jsem staromilec, byt pracovne zaangazovana v dobe Mad Men, tak nevim nevim teda, i kdyz zenskejm asi nenalivali, ze jo, pac sekretarky a tak..

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:50

viktorka_od splavu Me chutna i dobry kafe, vylozene se obcas na tu chut tesim, ted jeste s tou slehackou ze jo...

49385 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 22:55

0zero7 jako já se na tu chuť taky těším a hnusný kafe nevypiju, ale není to ta chuť co mě k němu táhne. asi fakt jako ty cigára. ten pocit když si potáhneš... ten furt miluju a stýská se mi po něm. ale ve skutečnosti to spíš dobrý není:D

Offline Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 23:01

Tak já jsem typická zavislačka. Mám ráda kafe, suché dobré bílé víno a o cigaretach jsem už psala. Ty jsem už odbourala.

Ale kafe a víno si nechám.

49385 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 23:02

Tak Betty no a zrovna víno kdyby dobrý nebylo bych nepila. jenže je..:D

Offline Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 19. ledna 2018 23:10

viktorka_od splavu 

Tak na zdraví, mám ho před sebou.