Karoleena Tak to teda klobouček dolů ![]()
VIP zjevy
Ke KK - tak byli volit, nebo nebyli? Okomentoval to? Mě vždycky hrozně zajímá, jak se někdo z takhle očividný lži vykroutí.
Ja bych rekla ze v jejich pripade by pravdepodobne bylo lepsi, kdyby volit nesli.
Karoleena Nemas na IG nahodou tu antizemanovskou broz
? Urcite sleduje nejaky volebni hashtag. Bacha na nej!
Mě na Twitteru Justin Timberlake, už jsem to sem dávala...tak svuj k svýmu ne?![]()
Lamicka Právě že mám a samozřejmě ji lajknul.
Tak nevim, jestli je to blbě nastaveným instagramovým botem, nebo je fskutečnosti tajným podporovatelem Jiřího Drahoše!
Ta botička a ty nehtíčky, to chceš!![]()

Mutziputzi Pak má mít Řepa na zuby ![]()
Mutziputzi ty nehty jsou ohavný, že si někdo tohle nechá vyrobit dobrovolně? Ještě jak je to zahnutý ![]()
Mutziputzi Potrefenáhusa Nema ten gel odrostly? Prijde mi, ze je tam videt prechod mezi nehtem a gelem ![]()
Mutziputzi Příští fotka jistě bude KK rozložená na lůžku, oblečená skoro jen tady v těch botách. ![]()
Já si prostě vždy vzpomenu na Leoše, myslim, že divu popsal dokonale))
Ale vidíme to nic moc lýtko a kotník? Koleno teď vidět neni. Mam to samý a to je to vo čem mluvim furt!!!

Potrefenáhusa možná chce vyvážit tu Řepovu...ehm...nevyumělkovanost. Nejde mi najít to správné slovo.
Mutziputzi nerouhej se, sou to hezký nohy, tohlencto.
Potrefenáhusa V poměru k tělu ne, to je právě vono, skoro se všim se dá něco dělat, od kolen dolu vymalováno, vim vo čem mluvim, ani jednu sukeň som nemala nikdy![]()
Mutziputzi Já tomu teda fakt nerozumím(kor na tý fotce)... Máš na mysli, že by měla mít více vykrojenou část mezi lýtkem a kotníkem? A jemnější kotníček? :-)
999 No jasan, lytkovej sval by měl bejt víc vidět a kotník užší.
Mutziputzi Fakt nikdy sukeň? Od kolika tak?
Mutziputzi A když ty svoje nohy tak pomlouváš, jaký máš poměr mezi lýtkem a kotníkem? Abych věděla, jestli můžu nadále chodit v šatech :-). Já totiž nosím jenom šaty...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí