Mutziputzi když mně se ty tenký nohy nelíběj, tuhles dávala něco, kde měla dotyčná stejně široký lejtko jako stehno a bylo to fakt divný. Tohle mi přijde jako fakt pěkný nohy.
VIP zjevy
999 Ja nosim taky jenom saty, mutzi ma pravdu, od kolen dolu se nic nenadela. Ja mam presne to, co se tu furt pomlouva, mela bych chodit kanalama, ale tak nejak na to covece se*u nebo co...
Abych nenosila ty krasny saty kvuli kusu hnaty... nenosim nic nad kolena, ale spis proto, ze se mi to nelibi.
A to jsem tu uz zapsana pomalu jako blazen s ppp. Satum zdar.
Jak nenadělá? Koukni na toho fešáka v sousedním vlákně! Všechno se dá předělat, když jeden neni línej!![]()
Luna Já si taky myslim, že kromě tebe, mutzi a pár dalších bláznvejch fanatiček to nkdo neřeší... :-). A určitě ne chlapi. Jsem v životě neslyšela, aby si mezi sebou říkali: ta má fakt blbě vykrojený lýtko...
999 z mych zkusenosti si toho chlapi vetsinou nevsimnou, protoze mnohem casteji spis prejimaji obraz, kterej o sobe zena sama ma, nez aby resili nejaky podrobnosti.
Luna , Mutziputzi bože baby, nepitvajte sa tak vo vlastnom tele. To fakt ráno vstanete a hnes riešiťe, či ste ok v nejakom pomere?

Lilly_Ku Přesně
. A jak říká můj kamarád, stejně je to všechno nakonec v očích...
999 Ti dam fanaticku
To snad nejsem, kdyz chodim v satech mezi lidi. Umela bych si predstavit mit hezci nohy, ale rozhodne na ulici se po mne nikdo s odporem neotaci, pac proste mam obycejny, nijak oslnivy nohy, tim to konci.
Ale je fakt, ze mutzi jsem este nepotkala, asi by me upozornila, ze jsem zapomnela burku ![]()
![]()
999 souvisi to teda jenom vzdalene, ale ja ted nekde cetla nejakou zajimavou studii, ktera se zabyvala tim, ze pro stabilitu partnerstvi je mnohem dulezitejsi, aby byla spokojena zena. ze kdyz je spokojena zena, tak ze je mnohem pravdepodobnejsi, ze bude spokojenej i muz, ale naopak to neplati. prislo mi to zajimavy.
Janulik03 Provedu, nacelniku! Ja jsem rikala, me uz to konecne prestava bavit, nejak se mi zlepsila celkove nalada i vnimani sveta, nohy furt nic moc, ale asi to preziju.![]()
Lilly_Ku Ale docela to sedí, myslím...
Luna Za šaty tě samozřejmě chválím
.
Lilly_Ku To je fakt zajímavý... Ale žena obecně vytváří krb, tak na tom asi něco bude
.
999 taky myslim, ze na tom neco bude, proto jsem hned ucinila kroky ke zvyseni sve spokojenosti a nahlasila, ze budem brousit podlahu! ![]()
Lilly_Ku Jo, to sedí.
Prosim vás zanechte tý psychologie, psychiatrie a filozofie, já s nohama nemam lautr žádnej problém natož komplex a vůbec je neřešim, já je mam vyřešený, ty moje neodpovídaj mejm vysokejm estetickejm standardům, to ostatně ani ty většiny z vás, proto nosim kalhoty. Tím je celá kauza z mojí strany vyřešena, hlavně mi vysvětlujte co vnímaj chlapi, to je zásadní![]()
Lilly_Ku Hele, takhle to asi úplně nemysleli...
.
999 a to zas ja si to uz samostatne vylozim, zadny problem... ![]()
Mutziputzi mne prijde, ze v kalhotach teda vypadam este blbejc.
Ale to je jedno, hlavne, ze KK je krasna a ma ty vkusny lodicky.![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí