VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 07:15

notna tohle je takové trochu klišé (byť věřím že je to pravda), ale přesně to jsem myslela když jsem psala že žádný chlap si nenajde milenku z důvodu, že žena přibrala pár kilo. 

​Znám takovýho, takže minimálně jeden. Nejspíš by si jí našel i bez toho, ale zdůvodnit to dokáže.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:11

Mutziputzi no klicove je “Nejspíš by si jí našel i bez toho”

jestli to sam zduvodnuje jak pises.. tak je to asi chlap;-)

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:12
Reakce na Garfie:

Trochu mi ty řeči o chlapech a milenkách připomněly Rose z Přátel, když podvedl Rachel a ona se ptala "byla lepší?" a on na to "byla JINÁ".  

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:14

viktorka_od splavu Mně to přijde pochopitelný ovšem, pokud má někdo typ hubená a ta ztloustne, má se do smrti přemáhat a přetvařovat? Sama bych to nedělala.

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:20
Reakce na jinx:

Ounz  tak jiste, ze nenadela, jen rikam, ze mne se to nelibi... sto lidi...

jinak souhlas s tkanickou, ale s tim se neda nic delat, takova je proste doba. Na druhou stranu, ja ji vidim fakt jen tady v tom vlakne, kam chodim v ramci prokrastinace, takze se tomu da nastesti lehce uniknout. Ale kde jsou ty casy, kdy nam krkem lezla Paris H. (ktera byla postavou aspon slank, ne takova prdelata prisita polozrudka) 

​Si to přivolala

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:26
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Mně to přijde pochopitelný ovšem, pokud má někdo typ hubená a ta ztloustne, má se do smrti přemáhat a přetvařovat? Sama bych to nedělala.

​samozrejme, pokud potkas nekoho lepsiho odchazis, to uz jsme slyseli.a kdyz se ti nevyvedou decka udelas si jiny.

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:28

viktorka_od splavu Neplácej prosim tě, jenom píšu, že pokud se paňmáma vykrmí na dvojnásobek původní váhy, nemůže se nikdo rozluce minimálě od lože divit.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:29

Mutziputzi Když to máš těžký, může jí třeba nějak pomoct s hubnutím nebo se to minimálně pokusit s ní nějak řešit, dřív než je pozdě (na obou stranách-teda dřív než ona ztloustne víc než je zdrávo a on ji opustí kvůli jiné). Vem si, že se ti líbí vlasatí, ne-li dlouhovlasí chlápci, tak si takového vezmeš a on je ve čtyřiceti plešatej!!! Opustíš ho? 

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:30

Garfie Zásadně bych rozlišovala, že za ztrátu vlasů člověk nemůže

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:37

Mutziputzi a ohnou se mu zada a naroste bricho a povaz, ze s nim uz nebude ani takovy povyrazeni!;-)

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:37

Mutziputzi Takže ti jde vlastně o vadu charakteru? Jakože třeba nemá dostatečně pevnou vůli? 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:39

Když mně přijde, že jsou to většinou spíš chlapi, kdo dost zbytní (pozoruju to na srazech spolužáků), a ti by se dost divili, kdyby je kvůli tomu někdo odloučil od lože.

Jinak kdyby mě muž opustil, tak by se mně dotklo úplně steně, kdyby odešel s mladší ženou, jako kdyby odešel se starší, snad jdině kdyby odklusal s jiným mužem, tak bych si říkala, že to byl asi předem prohraný boj :-).

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:41

Garfie V podstatě spíš než o nějaké narcistní projevy, pár stran zpátky padlo slovo rezignovanost, to je tomu nejblíž. Jsou prostě ženský, co se vdaj, porodí a šmitec, myslí si že jsou zajištěný, páč si slíbili, že i ve zlym, často se pletou a mylným výkladem se dostanou do situace, kde být určitě nechtěly. 

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:43

Mutziputzi a ohnou se mu zada a naroste bricho a povaz, ze s nim uz nebude ani takovy povyrazeni!;-)

Zbytečně se snažíš mě uvrtat v povrchnosti, stárne každej, ve třiceti ale 20 kilo přibrat není nutný.

Offline barbucha blogger
35968 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:43
Reakce na Mutziputzi:

​Tak pantáta byl jako mladistvý ženich plný síly taky asi trochu jinej, ne? Ergo kladívko nikdo nemládne...

Ale jak říkáš, že moc a peníze nahrazujou/vyvažujou sexappeal, holt to maj chlapi v tomhle jednodušší. Je to nespravedlivý  Zvlášť když pantáta většinou buduje tu kariéru za podpory (stárnoucí) manželky...

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:47

Mutziputzi Jo, to uznávám, ale přijde mi, že těch párů, které se to pokusily nějak řešit je hrozně málo. Často ty ženský do takové situace přivede chlap, i když nepřímo. Nemyslím tím pochopitelně, že ji přímo nutí tloustnout, ale třeba se sám moc nesnaží pečovat o vzhled (chlapi v tomto mají prostě výhodu), hodí jí na krk většinu péče o děti i domácnosti....pak se ani nedivím, že je rezignovaná, zvláť když ten chlap třeba ani nenaznačí. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:50

Mne prijde vtipny, ze debatu "ona si za to muze sama, protoze nabrala" odstartoval zrovna Nejedly. On taky neni udrzovany padesatnik se sixpackem a bicakama... 

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:51

Mutziputzi no tak ten “smitec” bude asi klicovej. jak pise Garfie - kdepak je pan kdyz se pani “vykrmuje”? copak dela aby svou zenu ucinil stastnou, ha?;-)

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:54

Lamicka no to nemusi, ma ty prachy zejo.. akorat mi pak pripada spravedlivy pokud ho pani o ne kapku pumpne;-)

jinak ja vubec netusila o koho jde, ta veresova-nejedla byla imho krasnejsi nez segra:-O a pan si ji pry poridil na ozdobu.. no tak to pak jo. prestala plnit svuj ukol. 

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:56

viktorka_od splavu Hahaha, snad každej svýho štěstí strůjcem, ne? To jako fakt je možný prezentovat, že paňmámy nadváhu způsobil vlastně pantáta? Je něčí chyba než dotyčnýho, že se realizuje ve žraní? Učinil šťastnou