0zero7 , jo Helena ![]()
VIP zjevy
Ale mne teraz nejde o to, že si našiel milenku, ale o to, že sa ešte treba vyvršiť na manželke, že je sprostá, že pribrala, prípadne neviem čo ešte. Akože chlapi nestárnu, a baba by mala do konca života vyzerať tak ako za mlada. Ufff,
To, že chlapi vymění v určitém věku ženu za mladší, někdy vzhledově identický model se stává. Mé dlouholeté kamarádce se stalo něco podobného, ale tak nějak naopak. To jí bylo tak kolem 35 let, měla dvě děti a byla štíhlá, krásná, atraktivní a docela úspěšná i v práci. Muž si našel milenku. Největší šok byl, když zjistila kdo to je. Byla to mužova kolegyně z práce o víc jak 10let starší a minimálně 20kg těžší, takový ten rosolovitý typ! Rozvedli se a on si tu milenku vzal. Moje kamarádka se z toho úplně zhroutila a skončila u psychiatra. Až po čase mi řekla, že ji nejvíc ranilo za koho ji vyměnil. Že kdyby byla mladá, krásná, tak by to i byla schopná pochopit.
Ounz tak jiste, ze nenadela, jen rikam, ze mne se to nelibi... sto lidi...
jinak souhlas s tkanickou, ale s tim se neda nic delat, takova je proste doba. Na druhou stranu, ja ji vidim fakt jen tady v tom vlakne, kam chodim v ramci prokrastinace, takze se tomu da nastesti lehce uniknout. Ale kde jsou ty casy, kdy nam krkem lezla Paris H. (ktera byla postavou aspon slank, ne takova prdelata prisita polozrudka)
Ta zadnice mi připadá vysloveně nechutná a oplzlá, i když je zakrytá (ne jen šňůrkou, fuj hnus).
crazydaisy njn, chlap hlásá, že chce krásnou a úspěšnou ženu, a pak ho dostane taková, která místo péče o sebe a o kariéru ťuťá kolem něj a peče a vaří ňamky.
barbucha tak také šnúrky som videla cca pred 2 týždňami v jednom wellness centre.Našťastie dotyčná nemala taký mega zadok.Ale aj tak to bol hnus.
crazydaisy Moje kamarádka je v roli té neatraktivní starší milenky. Nevěrný manžel mel dle jeho slov už po krk toho, jak muselo být vše dokonale. Chtěl ženu, která s ním normálně jí a neřeší diety, ze kterych je nervózní, která nereší každou vrasku a nemusí mít vše poslední módy /nejen hadry, ale dům, auto, dovolené atd/, což bylo finančně náročné. Z neatraktivni milenka je manželka už pár let. Oba pracují jen tři dny v týdnu a věnuji se cestování. Děti toho muže už jsou dospělé a dostali podíl na majetku otce.
notna tohle je takové trochu klišé (byť věřím že je to pravda), ale přesně to jsem myslela když jsem psala že žádný chlap si nenajde milenku z důvodu, že žena přibrala pár kilo.
0zero7 Furt premyslim, ktera Helena byla topmodelka, jsem uplne mimo, fakt nevim![]()
Mne se strasne libi Erin O'Connor, leta jsem tahala jeji portret ke kadernici, jojo...
ani nevim, jak moc byla slavna, ale ja jsem z ni byla uplne hotova.![]()
Christy je bozi

Taktez je porad nadherna

0zero7 Jojo, bozi, no...
Christy teda uplne. Kim Kardashian se mi asi i libi, prdel je too much, vo tom zadna, ale zase aspon nam hruskoidum trochu spravila sebevedomi. A taky teda ma u me plus za ten armensky puvod![]()
Jiná Realita Pust si toto bozi jsou vsechny, Christy ve vane nej, jsem to hravala casto kdyz jsem jeste byla, ehm, DJ
Ginevra Pravda!! Christy ma prosteradlo myslim?
Nějaký bílý šaty myslim.
Mně se tam stejně nejvíc libila ta Tatjana Patitz. V těch oblacich kouře.

viktorka_od splavu Klišé? V mém okolí znám jen tuhle jednu dvojici. Klišé kolem mne je padesátník s novou ženou kolem 25, novým dítětem a novým domem.
Trochu mi ty řeči o chlapech a milenkách připomněly Rose z Přátel, když podvedl Rachel a ona se ptala "byla lepší?" a on na to "byla JINÁ".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí

/helena%20christensen/helena-christensen-6-s.jpg)