VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 08:57

Garfie Já se jí divim, už jenom proto, že když se ukáže, že partner je blb bez zájmu, nikoho lepšího si se 100 kg nenajde.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:02

Mutziputzi ja bych spis rekla “jak se do lesa vola, tak se z nej ozyva” - jestli na vztah rezignuje muz tak zena dtto a naopak. akorat to kazdej realizuje po svym. lidi co zajidaji stres treba jidlem, necekane:P

a ne nerikam ze za “stesti” je zodpovedny partner, ale ze souziti dvou lidi delaji oba. jestli se da jeden z nich na chlast, zrani nebo devky tak je chyba na obou stranach (u manzelky i tchyne, jak pravi starej for;-))

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:03

No, on život není spravedlivej a zahrává si s námi různě...

Na všem je něco pravdy

Některému  chlapovi nevadí, když mu doma žena,která rezignuje, aspoň mu  po ní nekoukají jiní žejo.. a když je i sám pohodlný nemá tendenci vyhledávat něco jinde. A prostě se tak nějak jede dál ve vyjetých kolejích...nuda , šeď...nějak to doklepeme..

Některému to vadí..protože   pak žena zákonitě ztrácí přitažlivost (to je prostě fakt)  ..a pro většinu chlapů je sex  stále důležitý  ..tak pak hledají jinde, 

Někdy se mohou oba snažit vypadat stále dobře a prostě ten vztah vyšumí  zase z jiných důvodů.... co třeba syndrom prázdného hnízda?

V tomto souhlasím s Mutziputzi ,  a mám to sama tak,  že by se oba stále měli snažit, vypadat "dobře" .. v rámci věku a zdraví samozřejmě.  Sama bych doma prostě NIKDY nechodila v natáčkách, ve vytahaných teplákách, nesnesla bych, aby mně doma manžel chodil ve spoďárech a tílku....  ale i to není zárukou, že  se "nic nestane"

Pokud o sebe žena nebo muž přestane dbát,  může to být jeden z důvodů, proč si partner najde někoho jiného a já to i chápu... samozřejmě nemluvím o věcech, které člověk neovlivní (plešatění, nemoc a pod.)

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:06

viktorka_od splavu A vidiš, já si myslim, že ani ve žraní, ani v chlastu a ani s děvkama rozhodně není chyba na obou stranách, ale pouze a vždy na straně toho aktivně provozujícího, resp. chyba, chyba to neni, je to jeho věc, ale důsledky si ponese zase on.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:07

Mutziputzi No tak to každopádně, ovšem to je možná lepší motivace, než si udržet manžela 

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:14

Berta souhlasim do puntiku.

akorat ta pani o ktere byla rec na pocatku jako o “rezignovane” proste pribrala a uz nevypada jako sestra modelka, ale nevidim teplaky, natacky ani “dvojnasobek puvodni vahy”, vidim upravenou silnejsi pani, pekna baba imho

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:18

viktorka_od splavu Ale taky tady nepadlo, že to má za to, pouze že milenka je ta mladší a hubená. Nejedlý a obecně chlapi jeho ražení si milenky hledaj zejména proto, že prostě můžou, maj na to peníze, postavení, příležitosti, čas...v tom nemá cenu víc hledat.

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:20

Mutziputzi no ale to rikam od zacatku

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:23

viktorka_od splavu No ale to nic nemění na tom, že ani normálnímu smrtelníkovi se nemůže nikdo divit, že si najde milenu, když se mu padesátikilová nevěstinka během dvou let přetransformuje na stokilovou machnu Blbý je, když má pán holou prdel a existenčně tím ohrozí pár dalších lidí...

Offline Lilly_Ku
4552 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:25

Mutziputzi vidim to stejne. za sebe este dodam, ze nejedly vypada jak hovado, ale to je zas otazka osobniho vkusu, ze. 

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:27

Lilly_Ku No to bez debat a verbálním projevem to nenažene

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:29

Femina feminae lupus.

49385 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:32

dzizisketa jojo. zajimavy ze chlapi se sice servou ale takovy svine k sobe nejsou

20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:34

viktorka_od splavu ježiš to sou kecy tohle

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 09:59

Berta souhlasim do puntiku.

akorat ta pani o ktere byla rec na pocatku jako o “rezignovane” proste pribrala a uz nevypada jako sestra modelka, ale nevidim teplaky, natacky ani “dvojnasobek puvodni vahy”, vidim upravenou silnejsi pani, pekna baba imho

​mně se líbí, jak jste si to celé nějak našroubala, kam jste potřebovala.

nejdřív jste si z ničeho vytvořila, že se někdo přeje manželce, že si za vzhled zaslouží milenku (nebo něco v tom smyslu, co každopádně nepadlo) - a tváříte se, že nevidíte, že vám to všichni vyvrátili.

edit: čímž jste vlastně z ničeho vyvolala celou tuhle diskuzi.

ale rozhodla jste se v tom dál vidět věci, které tam nejsou, a nevidět ty, které jsou.

slovo rezignovaný padlo u úplně jiné fotky a týkalo se to konkrétně té fotky. na té fotce je nepěkně tlustá žena v tahavém obepínajícím oblečení s neupravenými mastnými vlasy (vzadu padající culík stažený poslepu na chodbě za účes nepovažuju). a dvojnásobku původní váhy se rozhodně blíží, předtím měla odhadem tak kolem padesáti, na té fotce má určitě kolem devadesáti, míň rozhodně ne.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:02

pro jistotu zopakuji rezignované foto. toto podle mě tedy upravená "silnější" žena fakt není, ale chápu, že gusto je různé. kdyby tma byla vaše fotka, neřeknu nic. na té skutečně je upravená silnější žena.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:09

Už jen čekám, kdy se tady objeví, že za to vlastně může milenka, která ji UKRADLA manžela.

Offline Lilly_Ku
4552 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:11

Jiná Realita zas delat takovou analyzu z jedny fotky je celkem odvazny.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:11

Jiná Realita Je to so mnou zlé, nevidím žiaden rozdiel medzi prvou a druhou fotkou 

Offline Lilly_Ku
4552 příspěvků moje polička 31. ledna 2018 10:12

Krehutka jo, muzou za to spolecne manzelka a milenka, jedna si ho nevazila a druha ho odlakala, to je snad jasny!