Krehutka Tak si překládám tu Ženu ženě vlkem
Ty jsou úplně nejlepší ty co se pak oháněj tim, že "žena ženě" by tohle nikdy neměla udělat, redukce nevěrníka na nesvéprávnýho trubce, zažila jsem jednu takovou na vlastní kůži, následný desetiletý stalking included![]()
VIP zjevy
Lilly_Ku ale jakou kruci analýzu? jen jsem napsala, co na ní je. analýzu dělá viktorka.
jsou ta mastné vlasy? jsou. je tam paní, která má hodně kil? je. má strašný hadry? má. nic víc jsem právě nenapsala. všechny ty teorie okolo psali jiní.
Jiná Realita no tak furt je to jedna fotka, ze.
Jiná Realita len pre poriadok, na výraz rezignovaná som reagovala ja, nie viktorka_od splavu .
A už sa nechcem tejto debaty zúčastniť, stalo sa z nej niečo úplne iné. A nie nebudem kopat do žiadnej ženy, byť v momentálnej situácii neupravenej, vlastne ani do chlapa. Pardon.
Mutziputzi tak to je jasný, že jakmile získáš certifikát, je tvůj, za každých okolností. No a pak si ho jednou ledabyle přivážeš ke stojanu před obchodem a když se vrátíš, je fuč, protože si ho vzala domů nějaká jiná paní a brání mu v útěku zpět. Tohle by se opravdu stávat nemělo. ![]()

Mutziputzi jo tak ja tomu rozumim jinak, to pardon. ucastnice nehodnotim. co hodnotim jsou takove ty soudy “ztloustla muze si za to sama, vsak kdyz o sebe prestane dbat to ji patri ze ji chlap opusti, spravne udelal aj. co nahlas ci mezi radky pri vsech diskusich tohoto typu od zen zazniva.
Jsem tady správně na semináři internalizované misogynie? :D
musim teda říct, že kdyby mě chlap upozorňoval na případný kila navíc, asi by to úplně k teplu domova nepřispělo...![]()
viktorka_od splavu jestli to nebude paranoia
první jste tu totiž s tím vyrukovala vy.
viktorka_od splavu Já jsem ale zastáncem genderový vyrovnanosti, stejně bych kontrovala kdyby si na nevěrnou nebo uprchlou ženu stěžoval chlap, co se z něj stal Škopek. Obecně jsem alergická na tyhlety srovnávačky, jak se chlapi poperou a dobrý, ale ženský jsou nepřející zákeřný svině, neni to pravda.
Jiná Realita Neber tu otazku jako utok, ale ty jsi treba vzdycky 100% upravena? Nikdy jsi nekam nedobehla na posledni chvili s vlasy stazenymi do culiku? Podle me ma jen uliznute vlasy, jinak saty normalka cerne, nalicena je. Ja treba zadnou rezignovanost nevidim. Kila navic ma i na svatebni fotce, nekdo tady psal, ze byla vzdycky krev a mliko. Navic tahle fotka je 2 roky stara. Bulvar pustil nejhorsi fotky, ktere nasel.
Jiná Realita ze bych byla potrefena husa?:-) no zatim ne, ale jedna nikdy nevi
jsem kapku pribrala tedkonc..;-)
viktorka_od splavu Neboj, muže taky určitě baví, když se spolu přežíráte, jenom si sem za pár měsíců nechoď stěžovat, že je furt v práci![]()
No zrovna nedávno se mi svěřila známá, že chce opustit manžela. Manžel je pohledný a vydělává slušný rantále, její novej frajer je tlustá obluda a nemá ani na nájem. Do jaké kategorie patří tento případ?![]()
Luna přemýšlím, přemýšlím.... madam se nudí a vymýšlí blbiny? Taky ji může doma ten pohledný a pracovitý..možná workholik.. co víme.. zanedbávat...prostě o ni už nejeví zájem... to pak přijde někdo, kdo jí říká, jak je krásná, sexy, milá, supertruper a prostě jí zblbne hlavu i jako chudá obluda. Těch faktorů tam bude víc ze všech stran, jen ona ví...proč to tak je.
Berta No jo, asi to tak je. Ale jsem z toho v šoku, fakt. Jsem snad ošklivějšího chlapa neviděla, ona je pěkná, štíhlá...
No já mám pocit, že začala s drogama, jinak to není možný. A co provede s dětma, to prý ještě nevymyslela.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí