Tulipe to je moderátorka pořadu Pod pokličkou Zorka Horká, co šel kdysi na čt1. Dost se tam oháněli celostní medicínou, ale jinak to byla studnice informací o výživě a tak.
VIP zjevy
Hašková Coolidge vypadá jak panenka. Chucky.
Ounz a joo! diky za pripomenuti ![]()
Ounz jej RNDr. Petr Fort. jsem kdysi dostala jeho kucharku pro deti a nemohla jsem uverit svym ocim. knihy normalne nevyhazuji, ale s timto jsem fakt nevedela, co si pocit. sla tusim hned.
A hanka Kynychova ukazala na plese prsa I stehynko z rozparku. Jsem si oddychla, uz jsem se bala, ze se prestane tocit svet!

Jezisi, a co tohle? Co se ji to stalo s oblicejem, nakej pomstychtivej chirurg asi
A je to ta od Janecka?

Helenka ma teda taky ranu!
Takový prachy....a žádná si nemůže dovolit stylistu s vkusem?
Helenka by mohla zfleku ztvárnit kapitalistickou pokleslou bordelmamá. Nechystá Troška novej film? ![]()
Škoda, že tu není Mutziputzi , jistě by byla nadšena
.
Diana Sirokai, nomen omen![]()
Ja jsem nadsena, mam chripku, Tamiflu na ni nezabralo, psa mi nikdo nevyvenci, tak aspon je to venku pekny![]()

internety vybuchli. najmladsia jenner porodila a zaplavila vsetko videami a fotkami z obdobia tehotenstva ![]()

Mutziputzi Krásná fotka a ať je ti brzo lépe. Asi na tebe někdo prsknul jedovatou slinu
.
slniecko mne sa kerky nepáčia a tých predsudkov voči nim sa asi tak ľahko tiež nezbavím (vlastne sa ani nesnažím). Zo zdravotného hľadiska to radšej ani rozoberať nebudem. Decko si dalo už tretiu - neriešim, je dospelá, jej telo, jej zdravie... Piercing má tiež, v pupku, tam som zhovievavejšia. Ak je pekné brucho, do plaviek je to celkom vzhľadné.
sisa.b jaka to ma uskali ze zdravotniho hlediska?
jinx trvalé narušenie meridiánov.
sisa.b jo aha.
sisa.b Akorat ta dira v pupiku neni po detech uplne sexy :(
Takhle ji máme rádi, hlásá titulek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí