Sweet Potato
nepřidávám se.
VIP zjevy
Sweet Potato to je ta, jak neustále prohlašuje, že si svoji postavu snů musí už trochu udržovat (důležitá je tam ta postava snů....) nechápu, jak může cvičitelka vypadat takhle. přijde mi, že každá babča, co cvičí jógu, má lepší tělo. konkrétně hlavně ramena a horní část paží. v tom teda asi začínám chápat haškovou, sice má kůži mumie, ale aspoň vypadá, že cvičí.
mam pocit ze zacinam chapat tu posedlost vyvalovanim pupku. mit normalni bricho neni prijatelny, holky vystavujou propadliny nebo to maskujou - a kdy jindy muzes ukazat poradnej vyvalenej bruch? no s mimiskem jedine, jedina chvile kdy se to muze!![]()
Ja už sa neviem dočkať až sa nechám potetovať. Dúfam že to vude celkom znesitelná bolesť. Nikdy by som si nedala potetovať tvár a nárt, ti sa mi nepáči. Piercing som nikdy nemala a vždy mi to prišlo nechutné. Tunely mi ale chýbajú, včera som si jedny mini objednala, bojím sa ze to bude v kombinácii s veľkými okuliarmi akosi moc .
paktofonika mám potetovaná záda, celé lopatky, takže celkem bolestivé místo bych řekla, ale bylo to úplně v pohodě. Jen teda, když některá místa nechal odpočinout a pak se do těch už vytetovaných míst vracel s jehlou, tak to už mě bolelo hodně, naštěstí to byla jen chvilka.
continuity já nerozumím?
paktofonika tak hlavně bacha na meridiány ![]()
Mně se spousta tetování líbí, Teď momentálně se mi strašně líbí takové ty rostlinné a všelijaké organické vzory, nejvíc na zádech.
A tohle je boží teda...Ale do toho nejdu.![]()

ice Aj keď mám známeho ktorý ma bombarduje čakrami, energiami a mojím JA tak o meridiánach dnes čítam prvýkrát, hneď som to aj išla googliť.
Lunastála tam jak nahá v trní...
paktofonika taky jsem musela hledat co to je už jsem se bála, co jsem ta zase jednou zanedbala ![]()
Luna Toto sa mi nepáči, takisto tetovania od Duhovky, na fotke to vyzerá fajn ale...no neviem proste taká čmáranica.
paktofonika Jo, mně se to taky líbí jenom na té fotce. Za mě kvalitní ilustrace
Ale umístění je pravda takové nerafinované. Mně se nejvíc líbí tetování vzadu na krku a podle páteře...![]()
paktofonika tetování od Duhovky se mi taky nelíbí, přijde mi takový fakt dost výrazně zohavující, přitom ona je tak krásná holka, ale to krásný počmáraný tělo...![]()
Ale tyhle botanický kérky, nebo takový ala rytiny ze starých atlasů se mi moc líběj.
Luna Na té černobílé fotce to vypadá hezky, zajímalo by mě, jaké to je v reálu.
Luna Ilustrace je to hezká, ale proč bych ji chtěla mít doživotně na zádech?![]()
Sweet Potato Za mě tedy nemluví
,ale jinak? Jinak ji ani vidět není,jen v něčem podobně hrozném.
Tetovani od Duhovky jsem neznala, nelibi se mi to celkove, ale tohle, tohle....to bych se asi zlomila v pase, kdyby se chlap svliknul ![]()

Setare To mu udělala pod rohypnolem nějaká zhrzená?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí