razorblade Aha, ja jsem to blbe precetla...No taky dobry, moje matka teda prezila nekolikrat piercing, zachranka nebyla.
Ale uz jsem teda od te doby vsechno vyndala...![]()
VIP zjevy
Luna tak ja si pamatam maminu a starkinu tvar,ked zbadali moj pircing v uchu.Mala som 13-14 a to ucho som si prepichla sama (nepytajte sa ma,ako som to dala,sama nechapem
).Ako by sa ksichtili pri tetovani,netusim.Kedze nemam rada bolest,su toho usetrene a ja obdivujem niektore tetovania inych.
pecka
Ja ve 13 sama nos! Obycejnou sicherkou nahratou zapalovacem. Kez bych vyhrabala tu silenou fotku...![]()
Luna ja som si vyvarila ihlu a sla na to
Vsetko bolo v pohode,ziadne komplikacie.Aby vsak dotycnym klesol tlak,nechala som si dierku zarast.Potom mi ucho prepichovala kamoskina mama-sestricka,ktora bezne prepichovala usi babatkam.A s tym som mala potom ine problemy ![]()
Luna Já taky sama sobě zavíracíma špendlikama... Uši nateklý tejden
.
999 Já se takhle zhrozila, když jsem zahlédla, že dcera má píchnutý pupík.
Šmarjá, ty ses zbláznila, vždyť můžeš chytnout nějakou infekci!
mami kliiiid, já si to dezinfikovala!
A čím jako, vždyť tu nic není! (bylo dva dny po stěhování)
Nooo.. v lednici bylo trochu fernetu, tak tím.. ![]()
Dadoo Já taky nějakým chlastem...![]()
Je tady nekdo, kdo si neco sam nepropich??
Ja teda jenom to ucho, ale sestrenka pupik a zhnisalo ji to teda fakt osklive, mela s tim dost polizanici. Nasi nastvany byli, ale vzali to nejak sportovne, asi to vyhodnotili jako jednu z tech min zavaznejch veci anebo to bylo tim, ze uz si to vsechno uzili se starsi segrou, tak to podruhy tolik neprozivali.
Setare Já si nic nepropíchla. Uši mi propíchla lékařka asi ve 12 letech a další asi tři roky jsem se trápila s neustále hnisajícíma ušima, lalůčky jako bambule, vytékající hnis, fuj. Po třech letech jsem to vzdala a dírky zarostly. Myslím, že mně by desinfekce fernetem nepomohla ![]()
Taky jsem si nikdy nic nepropichovala. Neměla jsem ani píchnutý uši a po ničem jiným jsem ani netoužila... Když jsem v dospělosti dostala pěkný náušnice (push present
), objednala jsem se do tehdejšího ústavu kosmetiky. K odborníkům ![]()
já jsem v první třídě byla jediná holka, která náušnice neměla a hrozně jsem po nich toužila, takže mé přání bylo vyslyšeno :-) teď jsem neměla nic v uších asi tak rok, tak nevím, zda tam ještě někdy něco dám :-)
Setare Já si nic nepropíchla. Byla jsem vzorná holka
. Nebo blbá. Jak se to vezme... ![]()
Setare ja. U nás to ani v rodine nie je zvykom prepichovať uši dievčatkám, takže ani mama, ani stará mama, ani moja dcéra nemajú. Ja som si dala nastreliť na výške a už som to miliónkrát oľutovala.
Ale teraz to normálne zvažujem, lebo jedna dierka zarástla (ale len zvnútra) a druhá nie a vyzerá to divne, keď som pri "lepších" príležitostiach s dierkami, ale bez náušníc a bojím sa, že pri nastreľovaní sa mi netrafia presne. Alebo poprosím sestričku u obvodnej (ale trochu sa hanbím)
Apropó, je tu ešte niekto orem mňa, komu sa nepáčia kérky?
Já. Nelíbí se mi. Já jsem generace, kdy kérky měli jen muklové a asi se to na mě podepsalo .
já jsem si sice nikdy nic nepropíchal za účelem zkrášlování, ale za účelem "lékařským" docela běžně sebe sama operuju, prostě chytnu jehlu nebo nůž a píchnu říznu. paradoxně si myslím, že na propíchnutí si sama ucha bych teda neměla.
slniecko mně jsou tetování spíš asi jedno.
sama bych žádné určitě nechtěla, na jiných mi v přiměřené míře nevadí. chlap s tetováním mi ale rozhodně nepřipadá nějak extra víc sexy.
vadí mi potetovaný obličej.
a hodně tetování se mi prostě vizuálně nelíbí (to, co má na rameni agáta, nebo na ruce mesarošová například).
slniecko kerky se mi vetsinou nelibi a sama jsem si nic nepropichla, piercing se mi nelibi hodne. a jsem jeste z generace kdy se usi pichaly plosne vsem holcickam v miminkovskem veku, nausnice nosim. maminka mela zarostly dirky snad 20 let a slo to nausnici normalne prorvat teda. u obvodni bych se s klidem zeptala na tom prece nic neni.
viktorka_od splavu Já mám dpropíchlé uši od narození. Naušnice tak od 20 nenosím a dirky mi nezarostly. Tak obačas si je v klidu dám.
slniecko Me se tetovani nelibi, pokud ho nekdo ma, nevadi mi to, ale na krase/pritazlivosti mu to podle me neprida, spis ubere. Piercingy se mi libi jen v jazyku, jinak moc ne. Sama bych se ale toho v jazyku bala kvuli zubum, abych si je tim nejak neposkodila. Jsem porevolucni dite.
Friga Cítím to podobně. Tetování mi nijak nevadí, ale až na výjimky se mi příliš nelíbí. A takový piercing v nose, to až skoro nechápu a nemohu se ubránit představě, jak fajn musí být tato ozdoba ve spojení s rýmou.
Uši mám propíchnuté, ale až na vlastní popud a v rámci mladické nerozvážnosti jsem si je nechala před mnoha a mnoha lety propíchnout od kamarádky
. Nezapomenutelný zážitek
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí