Sweet Potato U té Kynychové jsem si říkala to stejné. Paní co u nás cvičí jógu, má to jen jako koníček, vypadá 100x lépe.
VIP zjevy
razorblade Fatkiller, Turbowoman, Burnerwoman a pod. bludy ![]()
Ounz No vsude ji tam chybi hacky a carky, tipuju, ze pise na telefonu na anglicky klavesnici a skace ji tam ceskej autocorrect. Ale kdyz uz to nekam cpe jakoze oficialne, tak by si to mohla osefovat.
nellielovett jonojo, já hlupaňa zapomněla.. ![]()
Setare právě, já když spěcham, tak taky prasim, ale já se nežívím tím, cím ona..
a čím se ona živí? mně přijde že musí žít z invalidního důchodu
paktofonika prečo nemá červené plavky?Resp. nemala by mať osoba jej formátu niečo odvážnejšie?Týmto určite musela sklamať svojich verných fanúšikov lol
viktorka_od splavu ona žije z nekonečnej lásky a náklonnosti svojich verných...
paktofonika prečo nemá červené plavky?Resp. nemala by mať osoba jej formátu niečo odvážnejšie?Týmto určite musela sklamať svojich verných fanúšikov lol
tento formát zpravidla nemá na sobě nic
berush no...to máš vlastne pravdu
Ounz ta knihovna za ni je jen tapeta ![]()
nellielovett Tak u tý fotky Kristelová s řepkou jsem si hned vzpomněla na to, jak ji na Instagramu parodovala Nikol Štíbrnová, páč než se u týhle fotky naštelovali takto, jakože megapřirozeně, to muselo zabrat času.
A proč on má v ruce mobil jakože fotí selfie, když je musí fotit někdo třetí nebo samospoušť?
Beranka zrcadlo?
Lol tie mihalnice sú smiešne

paktofonika taky to nechápu ![]()
paktofonika Poslední dobou má ve svém nejbližším okolí samé knihy (i když občas na tapetě). Co tím chce básník říct? Mihalnice jsou strašné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí