prosím vás, byl český ples a vy tu řešíte tetování??!!?
já nemůžu najít žádný zdroj fotek, které by se daly zkopírovat, ale hašková opět nezklamala ![]()
prosím vás, byl český ples a vy tu řešíte tetování??!!?
já nemůžu najít žádný zdroj fotek, které by se daly zkopírovat, ale hašková opět nezklamala ![]()
No nielen tí muklovia (aj keď to asi tiež), ale mňa vždy prepadne taká nejaká iracionálna ľútosť, že veď a taká pekná koža to msela byť predtým....
Zaujímavé je, že piercingy mi nikdy nevadili, kým som nezačala mať problém s tou vlastnou dierkou, odvtedy mám vždy na jazyku "neblbnite, len si zarobíte na potencionány problém".
No a čo som nikdy nedávala, ani esteticky, ani inak, boli tunely v ušiach, z tých mi je niekedy normálne fzyicky nevoľno.
ale tak nikomu to nekritizujem, rešpektujem každého voľbu, čo si spraví s vlastným telom, len to tu tak ventilujem...
Jiná Realita Mně nejdou vkládat fotky, jnak by tu už byla
. Zkus to z idnes.
999 no z idnes to právě nejde, objeví se "použijte tlačítko sdílet" či co ![]()
Jiná Realita Mně to normálně jde... A nebo použít vyfotit obrazovku.
Jiná Realita Myslíte tuto fotku?

Ja si usi sama nepropichla - prvni dirky mam od miminka (co tu nekdo rikal o tom plosne?), treti dirku jsem dostala od kamaradek na gymplu k vanocum a dalsi dve jsem si nechala udelat loni na podzim (prislo mi docela fajn se soustredit na fyzickou bolest taky chvili, Zizinka mela otevrene rany na zadech k prevazu doma kazdy den a Inkoustek uz byl nemocnej). Ale vsechno je to v usich, kvuli tanci jsem si ani nedovolila nechat propichnout chrupavku. Piercing v obliceji se mi nelibi, pupiku se bojim. Ale tetovana jsem. Mama to zjistila az prakticky rok po, mam to vysoko na stehne, z boku. A chystam se rozsirovat. Ale presne - tak, abych to mohla zakryt (po osmi letech bez tance se tohle rozhodnuti ukazalo jako dobre, na soutezich by na to asi nekoukali dobre.
whiskas ne, ta je ještě moc lichotivá k eliščiným pažím. moc dobré světlo. ve skutečnosti vypadá jako mumie.
whiskas Lepší je ta na schodech. (Idnes)
Jiná Realita Tak zde?

Mně asi Eliška nechává v klidu, Matragi mi teda připadá úděsná.Z těch fotek na idnesu to vypadá, že tam bylo tak pět lidí ![]()
moonlight nejen z něj. vypadá to, jako by tam byla hlavně chmelířová (tlačenka napříč médii, asi kvůli nejdražším a současně skoro nejškaredějším šatům), pak hašková, lafitta, matreagi ...a už asi nikdo.
mně se nejvíc líbí paní Josefová.
Jiná Realita Tak, tak. A obličej má tedy také bezchybný.
SunEclipse jo, té to sluší.
Myslím,že je třeba se vrátit k oblíbeným tématům - Kačka je zpět ![]()

Resch s novým a ještě větším pyskem ![]()
Jiná Realita ma ho nejakej oteklej, ze? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.