stes to sou dva trumberové toto z Nemanic![]()
VIP zjevy
stes No ty v.le, to mu nemohla aspoň manželka domluvit?
A kdo ho asi fotil? Nebo myslíš že tam před tim v rouše Adamově pošteloval samospoušť?![]()
Karja Manželka má pochopení...má doma samce a chápe, že je potřeba potěšit ostatní ženy valentýnkou
Ale je zajímavý vidět, že Kristelová když se nepřelízne filtrem na vlastním Instagramu je to docela prdelatá Manda..hned si vzpomenu na Mareše![]()

Mutziputzi Ach tie čižmičky :D
paktofonika Mně se líbí jak má furt napařenou tu čepici, aby nemusela co týden barvit odrost))
Mutziputzi a Řepa nemá zuby. Dolní jen přední a okolo prázdné díry. ![]()
Dadoo Uka kde máš důkaz! Exteriér tomu napovídá, ale zdařile to maskuje![]()
To videjko je božííí!![]()
Mutziputzi Je to vidět, když mluví. Vedle té řady dolních řezáků je černé prázdno na obou stranách
Jak začne mluvit o Erbový. A nebo o pilicii
Sice se snaží otvírat hubu co nejmíň, ale je to vidět úplně zřetelně. Ale musíš mu koukat do huby, no.. nevím, jestli je potřeba to vidět ![]()
Dadoo Jo, tak to mi dost pomohlo k rozhodnutí vynechat oběd![]()

řepa na dálkové ovládání![]()
Mutziputzi já už jsem naštěstí po obědě
stes Tak to nevim, cim budou argumentovat az jim decka budou litat po venku polonahy, kdyz se tatik sam prezentuje holou riti:-). Ach muj boze, kam to dneska spejem.
Mutziputzi Pavlík Novotnej měl o víkendu stream na intsagramu a ty zuby vysvětlil, že v Itálii dostal Řepa při zápase do huby, že nemá horní jedničky a dvojky.
Mutziputzi Dole jedničky, dvojky a pak nic.

Ja som zvedavá na to divadlo až sa trumberové z Nemanic rozídu. ![]()
paktofonika Ale nee, to přece Káťa už má ošéfovaný. Přece v každým postu píše, že si nic neslibujou, neví, co bude zítra a tak...
A až to přijde, tak jen řekne, že je to v pohodě, že to přece dáávno psala, že to není na pořád.![]()
paktofonika To bude rozhovorů! Já už vim dopředu co budou řikat, obě strany bych mohla psát![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí