barbucha No dyk to to je to co mě včera rozplakalo, jak ten kluk tu svojí holku fixuje vočima, bojí se že cekne blbě, to je oběť!!
VIP zjevy
Vypadalo to, že to rozplakalo i moderátorku ![]()
Mutziputzi , barbucha ![]()
![]()
ste hrozné, viete to, že????
Ano a jsme na to hrdé!
Ale ty děláš, jako bychom za to mohly. My jim přece ty texty nepíšem! ![]()
barbucha Náhodou "Tak já du do prdele" už u mě zlidovělo, dnes jsem se tím rozloučila ráno doma, teď v práci a mam víkend![]()
barbucha hrozné som myslela, že vás tu čítam a nemožem sa sustredit na prácu a chcem sa smiat a nemožem,tak sa sem tam uchcechcem a som tu za blázna. Už sa po mne divno pozerá kolegyna.
Se mi libi jak si zijou svuj krasnej zivot![]()

Jak se ti líbí vyjádření tvého oblíbence ohledně jeho angažmá na TV Barrandov?
Pěkná diskuse pod tím ![]()
barbucha Libi, resp. nechapu co by se mel zpovidat, Soukupa osobne neznam, nemohu hodnotit, moderuje jako trotl, ale ve svy televizi, lidi na to asi koukaj, ja bych praci pro nej neodmitla, nevidim duvod![]()
Však právě se zpovídat nemusel
Já nevím, jak Soukup moderuje (určitě by se našli i horší), ale co je pro mě zásadní - provozuje svoji televizi jako hlásnou troubu Zemanových zvratků, a tak bych asi s prací pro něj měla kapku potíže.
Ale dobrá zpráva je, že vděčnost nevymřela. Jednak ji hezky umí Pafka Novotnejch (jasně, složenky se samy nezaplatí), a nakonec i ten Soukup - nebejt Zemanova kamaráčofství s Číňany, kdopak by asi koupil Empresa Media (a nasypal tak zoufale potřebný prachy do TV Barrandov)?
Kdepak, zadarmo ani kuře nehrabe a koho chleba jíš... ![]()
barbucha "TV Barrandov je zkrátka pole, kde se člověk mého ražení může a chce realizovat "
no tak to jo:-)
A to je ten Soukup, co má doma Brožovou?
luciole No tak to jsou body dolů. I bez záhad.
![]()

pecka au
Ronna
Známe ho jako šéfa Barrandova, přítele luxusní Brožové. Soukup má ale záhadnější minulost
proboha, co je na brozovy luxusniho? :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí