Mutziputzi To by možná stálo za to oslovit Pavla N. a připravit jim podklady.![]()
VIP zjevy
Bledule Tedy já tyhle celebritky nesleduju, tak jsem to dodnes netušila. To by mě zajímalo, jak může vůbec jíst bez zubů a proč si nenechá udělat nové?
Řepka je fakt ekl. ![]()
stes Tak Kristelová je taky ten typ co smrdí i z fotky jak se říká![]()
stes A KK ho líbá ! ![]()
![]()
Mutziputzi přesně evik77 kdyby jen to
Ja tu dvojicu poznam iba odtialto, pripominaju mi tie cinske polivky Vifon ci ake su to. Take instantne nic. Zalejes , pockas co sa bude diat, chvilu to mohno chuti, potom to zahodis a viac nekupis.
@Janulik03 ![]()
Už jsem to viděla, takhle - mně je Řepky normálně líto a doufam, že tuhle etapu přežije![]()
Janulik03 no kéž by. Já mám spíš pocit, že tady se to vaří docela casto. Nejen že už to leze krkem, ale ani to není zdravé.
Mutziputzi kde je to video, prosim? Chci se taky dojmout!
jinx Na Expres mame ty dve tululum![]()
Janulik03 no kéž by. Já mám spíš pocit, že tady se to vaří docela casto. Nejen že už to leze krkem, ale ani to není zdravé.
on se člověk tady nad tím ani nemůže cítit jakože je "lepší", nebo proč to kdo vlastně sleduje... protože to je takový dno že fakt není žádná výhra být vejš![]()
viktorka_od splavu nejde o pocit být "lepsi". Tito lidé to dělají kvůli sledovanosti a mě nebaví k té "kultuře" přispívat tím, že jim u toho budu dělat diváka. Takže konkrétně u mě ani tak nejde o to, chtít být "lepší", ale necítít se "horší" sama před sebou tím, že na tom participuji.
Krehutka pravda.
Teda až si budu chtít připadat lepší nebo nehorší, určitě to nebudu vztahovat ke sledování Řepky![]()
Velmi lichotivé

Mutziputzi je to hlavne veľmi divné celé.
Tohle ti uniklo nebo jsi už viděla?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí