Proč myslíš, že neznám Baladu pro banditu? Zase až takový mládě už taky nejsem
. Náhodou velmi solidní dílko, tátovo oblíbené. Je ale pravda, že ocenit jsem se ho naučila a pochopila až v dospělosti, kdy jsem ho viděla znovu a seznámila se se všemi okolnostmi.
VIP zjevy
Tak sorry, je to přece jen už dost starý... Naživo jsi to neviděla zcela určitě! ![]()
Pravda, to původní divadelní zpracování už neznám.
Jo. Komplex z oblasti a před očima ty slušně vydělávající hvězdy... chlapec to prostě neustál.
Brno neni oblast, ale zivotni styl!
Ale jinak souhlas, Donutil predimenzoval sve "ja" vic nez je zdravo.![]()
Brno neni oblast, ale zivotni styl!
Ale jinak souhlas, Donutil predimenzoval sve "ja" vic nez je zdravo.![]()
Brno není oblast, ale životní styl
To je hezké :-)
Ono, hodně dobrých herců skončí v Praze z různých oblastí a nemyslím si, že je to něco špatně. Donutila v poslední době také moc nemusím. Jednu dobu ho bylo nějak všude plno. Vidět ho v divadle musí být úplně jiné kafe než v těch estrádách.
A také si myslím, že 17 let v Huse na Provázku a pak rovnou do ND.... takto podle mě komplex z oblasti nevypadá.
Donutil, to je téma, které mi vždycky zvedne tep
Nejlepší jsou ty jeho grotesky 3+1 s Donutilem nebo tak nějak, kde je pokaždé v roli neodolatelného samce, po kterém jedou dvacetileté studentky. Ten pán už je spíš směšný.
Tak s tím souhlasím na 100%
Tak sorry, je to přece jen už dost starý... Naživo jsi to neviděla zcela určitě! ![]()
No, já to naživo viděla, takže ty poznámky o tom, že je to dost starý, raději vynechej. Sorry jako! ![]()
Viděla. Myslím že s tím byli snad v malostranský Besedě kdysi.
Já si to můžu dovolit, vždyť jsem pamětník... tebe tam přece vzali rodiče v kočárku, když neměli hlídání ![]()
Leona to zase poněkud nevychytala.. premiéra Plesu upírů.
To foto vyvolává fakt perverzní představy:
chlap cyklista v sexy-punčochách / bodystocking ... ![]()
Hm, šaty vypadají jako přivezený z italskýho lunaparku. Ale je taky pravda, že vyfocení přesně z tohoto úhlu (a ještě pár dalších) udělá znetvořenou postavu s divným outfitem naprosto z každýho objektu.
Leona se zjevně cítila velmi sexy
Nevím, kde pořídila ty šaty (jo, jak z italský diskotéky 80. let, domenica ), ale aspoň jí celkem slušně držej prsa
Ovšem úskalí síťovanejch punčoch spočívá v tom, že slušej jenom zcela bezchybnejm nohám, a ještě by se měly ukazovat jen od kolen dolů, pokud se tedy dotyčná neživí tancem u tyče či podobnou bohulibou činností.
katy perry - grammy

Solange Knowles

Rose McGowan

Halsey

Karen Fairchild

Jacqueline Van Bierk

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje