VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. února 2017 23:26
Reakce na Dadoo:

Au! Však ten pán v publiku taky koukal, jak kdyby ho to bolelo. To by s tím nešlo něco dělat? Nějaké výplně, co já vím. Tohle je fakt hrůza.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. února 2017 23:28
Reakce na Dadoo:

já bych ale řekla, že ta paruka na fotkách je z lidských vlasů. 

každopádně to paruka 100% je.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 08. února 2017 23:30
Reakce na Kokoska:

Mně to právě naopak připadá jako velmi nepodařený zásah - kdyby se to nechalo přirozeně udát, nevypadalo by to tak, jak to vypadá...

You Can Call Me Joker

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. února 2017 23:42
Reakce na RoSa:

Ale ona tam ty náznaky měla už jako mladá - že by jí už tenkrát něco vyšili?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. února 2017 23:59
Reakce na Kokoska:

Já si pamatuju, že kdysi dávno říkala, že měla vrozený rozštěp patra a že jí to operovali až poměrně pozdě. Nevím, jestli tento zásah může časem nějak ovlivnit ty "tahy" ve tváři. 

Offline Sweet Potato
39951 příspěvků moje polička 09. února 2017 08:34
Reakce na crazydaisy:

U ní opravdu těžko říct, co zatím je. Vážné zdravotní problémy měla vždy, tak kdo ví.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 09. února 2017 08:45
Reakce na Sweet Potato:

No právě kvůli tomu zdraví si myslím, že by zbytečně do narkozy nešla a že má jen něco neinvazního. I když, jak říkáš, kdo ví.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. února 2017 15:26

už chápu, proč jsem nidky nebyla předurčena pro dráhy modelky  protože takhle jsem nevypadala nikdy, ani jeden den v životě  (je to krainová)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. února 2017 15:38

mne pri pohľade na p. Zagorovú hneď naskočila relácia, čo som rada pozerala ako decko - Harvepíno

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. února 2017 19:30

Se přiznám, že mně konkrétně ty vlasy nijak hrozné nepřijdou. Podle mě to vypadá celkem dobře, klidně bych to tak taky nosila. Rozhodně už jsem viděla mnohem horší parukové výsledky.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 09. února 2017 19:57
Reakce na Kokoska:

Ale ona tam ty náznaky měla už jako mladá - že by jí už tenkrát něco vyšili?

Krásná práce photoshopu 

Ty rysy měla samozřejmě stejný, akorát teď je má zdůrazněný výplněma. Nechápu, že se najde "odborník", ochotnej tam cpát další a další. Když nemá soudnost klientka...

No, nechtěla bych ji potkat po ránu v koupelně 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. února 2017 22:14

Náznaky tam byly už před třiceti lety. Tváře i chrup. No a teď  ty dispozice a věk, v kombinaci (nejspíš) nešetrných zásahů z poslední doby, možná ani ne extra invazivních, vykonaly své. Vlasy má zahuštěné (nemyslím, že to je paruka). Ale nějak mě nebaví zrovna jí se posmívat. Kvůli tomu, že se od mládí potýká se zdravotními problémy a hlavně kvůli tomu jejímu "podpisu" :-)

Tohle je třicet let stará fotka! Skoro bych věřila, že nemusela extra experimentovat s botoxem a výplněma a kdo ví s čím vším, aby se dopracovala k současnému stavu. Prostě se to sešlo. Vypadá to samozřejmě dost hrozně, to souhasím.

Zdroj: http://slovacky.denik.cz/kultura_region/zagorova-po-podpisu-nekolika-vet-jsem-nemela.html

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 09. února 2017 22:19
Reakce na domenica:

To ale není posmívání - to je konstatování, pravda, smutné (pokud teda ty fotky z předchozí stránky jsou echt, tj. nejsou znetvořené)

Offline Sweet Potato
39951 příspěvků moje polička 09. února 2017 22:19
Reakce na domenica:

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 10. února 2017 10:21

Hanička písnička má nějakou vážnou poruchu krvetvorby. Ve 13. komnatě říkala, že má úplně dodělaný žíly a a při tý její nemoci je supervysoký riziko trombozy. Vypadá tedy chudinka blbě, ale nevěřim, že to jsou plastiky. Nevěřim, že by se našel doktor co by riskoval takový komplikace. A že ona by to riskovala. Na jejích fotkách je myslím hezky vidět jak s ní šel čas a místo vrásek se jí ...jakbychtořekla...zostřují, hrubnou a zvýrazňujou rysy. Někdo to tak má a myslím, že to není výhra ani u sebevíc symetrické tvářičky..

Offline Sweet Potato
39951 příspěvků moje polička 10. února 2017 13:50
Reakce na ice:

Mně to ani nejde moc dohromady s jejím současným nijak diblikovatým pěveckým projevem. Teď jsem zrovna něco slyšela v autě, byla to takové ohlédnutí zralé či stárnoucí ženy. Tak leda by za tím byl strach o mladšího chotě?

Podotýkám, že nikdy nebyla můj "fanoušek."

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 10. února 2017 19:28

ja si myslim, ze ji to udelal oblicej uplne sam, mela k tomu nabeh cely zivot

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. února 2017 19:52

Přiznám se, že mě dnes hrozně překvapilo, že Clooneymu je "jen" 55 let. Vždycky jsem si myslela, že je o hodně starší, přijde mi, že už minimálně deset let vypadá dost staře (ne, že by nebyl fešák). Obzvlášť mě to překvapuje např. v porovnání s Bradem Pittem, který má 53 let ... 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. února 2017 19:56
Reakce na MP Meri:

To dělají ty šediny. Ale pořád je to fešák! Být v zjevech si nezaslouží.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:12
Reakce na MP Meri:

přesně! :-O slyšela jsem to myslím v rádiu a byl to šok, měla jsem za to, že je mu kolem 60. ne že by ale nebyl fešák.