VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline slniecko admin
19469 příspěvků moje polička 11. února 2017 16:52

Hlásim do štatistiky, že môj otec tiež tak šedivel, najprv brada a vlasy až omnoho neskôr.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 11. února 2017 17:36

Muž má taky vousy šedivější než vlasy. Ale nejde to říct stoprocentně, protože mu ty vlasy dost chybí

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 11. února 2017 18:15
Reakce na barbucha:

Jj, v Bartoškovi se shodneme. Zamlada na těch fotkách, co sem dala domenica pro mě nemastnej neslanej, působíci i trochu jako libovej frajirek, s přibývajícími šedinamii, plnovousem a témi černými obroučkami v kombinaci s jeho podmanivym hlasem mě najednou dostal. 

A zrovna tak souhlas s Donutilem. Čím dál tím víc se mění v bodryho venkovskýho pantatu . Kdyby se někdo někdy nedejbože rozhodl natočit film o našem současném prezidentovi, byl by Donutil ideální kandidát. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. února 2017 18:42
Reakce na wendulka:

No, to je právě ta krása rozmanitosti vkusu. A tady totálně rozdílného, protože mladej Barťák, to je pro mě všechno, jen ne nemastnej neslanej týpek. Jde vůbec u tak výraznýho typu (bez ohledu na líbí/nelíbí) vůbec mluvit o nemastnosti neslanosti?  Jj, líbil se mi jako libovej frajírek tenkrát a líbí se mi pořád, protože něco z toho libovýho frajírka má pořád v sobě, pod těma šedinama. 

Offline Sweet Potato
39952 příspěvků moje polička 11. února 2017 18:52
Reakce na domenica:

Bartoška zamlada, resp.můj názor na něj, je mi takovou záhadou. Splňoval všechna kritéria, aby se mi líbil, vzhled, hlas (viz vaše popisy výše včetně té frajírkovosti) - a přesto mne nechával zcela chladnou. Fakt záhada. Zato teď!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. února 2017 18:53
Reakce na barbucha:

"Je to už v jejich osobnosti... například takovej Donutil by mohl vypadat jako řeckej bůh a pořád by to byljenom Donutil  (omlouvám se jeho fanynkám, ale tohohle tvora prostě nemůžu)"

No no! 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 11. února 2017 19:07
Reakce na domenica:

Já ho ale jako výrazný typ tehdy nevnímala. Pro mě se jako mladý odlišoval jenom tím hlasem. Výjimkou byl pro mě akorát v Třetím princi, kde i v miniroli jasně zvízězil nad Trávníčkem, ale tak nad tím by zvítězil skoro každej obstojně vypadající chlap.

Mně se hlavně moc nelíbila ta dlouhá patka, kterou léta nosil. Ale když zešedivěl a nechal si k ní narůst i ty vousy a potom konečně zmizela ta jeho patka z mládí, jojo, to je konečně vono, přesně jako Connery. Kdybych to věděla předem, už jsem mu to napsala dávno, ať změní image.

On tu jiskru v oku měl odjakživa, ale sexy to na mě působí až v týhle kombinaci.

Kdo mi ovšem z českých herců přišel jako výrazný typ v kombinaci s podmanivým hlasem i v mládí a velmi se mi zamlouval, tak to byl u mě jednoznačně Jan Tříska! A i teď vypadá dle mého na osmdesátníka dost dobře.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. února 2017 19:32
Reakce na domenica:

"líbil se mi jako libovej frajírek tenkrát a líbí se mi pořád, protože něco z toho libovýho frajírka má pořád v sobě, pod těma šedinama. "

Tak to máš naprostou pravdu. Bude to asi tím... nakonec i ten Clooney na mě působí částečně mladistvě/chlapecky (??) i šedivej. Asi si někdo uchová to mládí vevnitř, a pak je to znát i navenek 

Hezká fotka. "Creta" - creten

wendulka 

To je super tip na hlavní roli!  Počkej až to napadne i Ovčáčka... 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. února 2017 20:19
Reakce na barbucha:

Ovčáčka bude hrát Liška. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. února 2017 20:33
Reakce na Bledule:

Ovčáčka bude hrát Liška. 

Návrat idiota 2?

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 11. února 2017 20:36
Reakce na domenica:

Osada Havranů byl první film, ve kterém jsem Bartošku doslova hltala. Pamatuji na to jako dnes, v kině jsme byli na školním představení a jeho vzhled značně poupravil mojí představu o pravěkém lovci . Měl a má charisma.

Jinak dnes jsem viděla v kině film Spojenci a Pitt tam vypadá přesně jako na Wendulčině druhé fotografii. Na mě ze všeho nejvíc působí zženštile. Ale Marion Cotillard jako vždy nádherná.

Online Ginevra
909 příspěvků moje polička 11. února 2017 21:12

Včera  jsem se dívala na 13. komnatu Zdeny Studenkové. Ale kvůli ní to nepíšu - ta byla oblečená, namalovaná, měla šaty, na krku šperk, venku kožich. Zato ta redaktorka! Nějaká Patricie Strouhalová. Jak trhan. Fakt mě zarazilo, že někdo nezařídí, aby se učesala  a nějak přijatelně oblékla, když natáčí pořad, co jde do vysílání.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 11. února 2017 22:12
Reakce na Ginevra:

Fakt smutný. Možná jí zapomněli říct, že bude taky vidět? 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 11. února 2017 23:56
Reakce na barbucha:

No ty se směješ, ale vono to zase tak nepravděpodobný není. Četla jsem, že k němu má docela blízko podobně jako Bohdalová.

Offline RoSa
10068 příspěvků moje polička 12. února 2017 00:11
Reakce na wendulka:

... a to buranství by ani nemusel moc hrát, to by mu šlo samo

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 12. února 2017 00:16
Reakce na wendulka:

A víš že bych se ani nedivila? Celkem to koresponduje s mým názorem na něj: veledůležitej hlad  patrně by se mu taky hodilo nějaký vyznamenání?

Je to teda bída... kdo by si to pomyslel, tehdy když dělal třeba Baladu pro banditu (to ty nemůžeš pamatovat ) a jiný umění... takovej slibnej týpek to byl  Ale prachy jsou prachy. A estrády...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. února 2017 00:20
Reakce na wendulka:

"Četla jsem, že k němu má docela blízko podobně jako Bohdalová."

To si tak úplně nemyslím. Alespoň aktuálně. Kdes to četla? Mimo jiné, nedávno se připojil k výzvě Zemanovi, aby přestal lhát a aby se omluvil (to byly ty manévry kolem návštěvy čínskýho prezidenta).

Na druhou stranu, on je hodně tvárnej a odjakživa mu nevadí leštit kliky všude možně, takže nic není vyloučený. Ale to u nikoho. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 12. února 2017 00:27
Reakce na barbucha:

Jak přišel do Prahy, nějak se to zvrtlo. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. února 2017 00:38
Reakce na domenica:

Tak je to už delší doba, rozhodně ještě před návštěvou čínského prezidenta. Takže už nejsou kamarádi? Svého času ale k němu míval blízko. To si pamatuju. Tak aspoň něco.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 12. února 2017 00:47
Reakce na domenica:

Jak přišel do Prahy, nějak se to zvrtlo. 

Jo. Komplex z oblasti a před očima ty slušně vydělávající hvězdy... chlapec to prostě neustál.