VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:43
Reakce na Jiná Realita:

Mě to taky překvapilo. Na 55 vypadá dost sešle. Takový dost jetý fešák.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:51

Ja říkám - ne že by nebyl fešák! (vlákno nepekelných celebrit tu myslím ani není :) ) Ale prostě mi přijde, že ve srovnání se svými vrstevníky vypadá sešle (respektive už vypadá celkem dlouho tak trochu staře, tak mě to prostě dost překvapilo, s ohledem na to, jaká je to ikona). 

Pro zajímavost - vrstevníci jsou např. Woody Harleson, Iain Glen, Eddie Murphy, Laurence Fishburne, To Cruise, Jim Carrey, Demi Moore ...  :)

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 10. února 2017 21:59
Reakce na Berta:

já myslím že to není šedinama - třeba tu kůži na krku, to má můj otec. a má skoro 70

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:10

No, možná ne JEN šedinami,  ale částečně to je tím. Švagr je o 3 roky mladší než můj manžel, a na rozdíl od něj je už téměř úplně šedivý a vypadá o 10 let starší.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. února 2017 22:32

prosím vás, to je určitě tím, jak je unavenej, že ho všude pronásledujou nějaký ženský 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 11. února 2017 00:01
Reakce na MP Meri:

No je fakt, že především těma šedinama vypadá o pár let starší, než je, ale mně se naopak líbí víc teď. Nepřijde mi, že vypadá sešle. Podle mě "zraje", jak se říká, jako Sean Connery, který se mi taky zamlada nijak zvlášť nelíbil. Takže pro mě pořád patří do tohoto vlákna. zase na rozdíl od toho zmíněného Brada Pitta si zatím nenechal pomoct plastickýma chirurgama, aby na ten svůj věk vypadal.

A to nepočítám, že se Brad podle mě určitě barví - fakt se mi moc nechce věřit tomu, že by mu šedivěly jenom vousy.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. února 2017 00:13

Clooney mi už deset let připadá tak minimálně o pět let starší, než je. Ale jak se pohne, promluví, ukáže jiskru v oku... je to velmi ok. 

Naproti tomu nudný Pitt... Ale jestli se barví nebo ne... ? Těžko říct. Můj muž, kdyby si nechal narůst vousy, tak je má silně prošedivělé. Vlasy má ale pořád svě velmi tmavé, bez šedin. A vylučuju, že by si je tajně barvil. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 11. února 2017 00:40
Reakce na domenica:

Dobře, to s tím barvením je čistě jen můj osobní odhad, vycházející z toho, kolikrát jeho vlasy během jeho kariéry změnily odstín a tudíž si vůbec netroufám odhadnout, který z nich je vlastně jeho přírozený.

Ale uznávám, že těžko říct. Být to tak nemusí a může to mít jako tvůj muž. I když třeba zase můj táta to měl tak, že vlasy měl prošedivělé velmi a vousy jen minimálně.

Nicméně tu zázračně vyhlazenou, ještě lehce oteklou pleť na loňských Oscarech neukecá, když rok před tím vypadalo jeho čelo takto:

A pak najednou jakože zázračně omládl:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. února 2017 00:47
Reakce na wendulka:

no...omládl...já si pořád myslím, že to vůbec nebyl on. prostě si na něm nebylo nic podobného.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. února 2017 07:17

ten Brad Pitt je teda pekne slizoucky

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 11. února 2017 09:45

Clooney se mi líbil vždycky, Pitt nikdy. Clooney je muž podle mého gusta a šediny mu na mužnosti přidaly. Pitt mi vždy přišel jako nedozrálý kluk (fracek) a věkem se to nezměnilo. Hezounky nemusím a napomádované už vůbec ne .

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 11. února 2017 10:51

Podle mě Clooney vždycky vypadal starší, i za mlada :D 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 11. února 2017 11:08

Jo, Clooney sice vždycky vypadal jako skoro o generaci starší než jeho vrstevníci, ale tyhle typy mají výhodu... pokud ve 35 vypadají na 55, budou tak vypadat i v 75  Na rozdíl od jiných, zamlada k nakousnutí, z nichž se později stane jen obstarožní diblík (když si nedají pozor). Za to nemůže ani Brad Pitt, prostě má takovej chlapeckej obličej, ty dost blbě stárnou.

Naprosto souhlasím s wendulka, že Clooney stejně jako Connery zrají jako víno!  U nás nakonec i ten Bartoška, ne? Zamlada libovej frajer pomalu k nevydržení...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. února 2017 11:16
Reakce na barbucha:

Jo, souhlas, jen u toho Bartošky... i zamlada k vydržení, velmi k vydržení! 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 11. února 2017 11:23
Reakce na domenica:

Pro mě ne, pro mě to bylo už nějak moc 

Ale to je problém i s tou Zagorkou myslím, ona byla diblík odjakživa (taky za to, myslím za "zjev") nemůže... ale mně tím vždycky lezla na nervy (podpis-nepodpis, mluvím o "stylu"), o jejím zpěvu ani nemluvě!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. února 2017 11:39
Reakce na barbucha:

Mně se vždycky tyhle typy - vysokej, hubenej, tmavý rovný vlasy, tmavý oči, výrazný nos - hodně líbily a u B. se to všechno sešlo ještě s nádherným hlasem a intelektem. Silný charisma v poloze floutka i teď, s šedinama. Vůbec mě nepřekvapuje, že stárne přesně takhle a odjakživa mi připadal trochu jako zjevení (v nejlepším slova smyslu) v našich končinách.  Nejen mezi herci.

No a když zmiňuješ tu Zagorku, tam se pochopitelně do tváře (ať už ty fyzický predispozice jsou jakýkoli) vtisklo i to její diblíkovství a "medovost", což jsem teda taky nikdy nemusela.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 11. února 2017 11:52
Reakce na domenica:

"vysokej, hubenej, tmavý rovný vlasy, tmavý oči, výrazný nos"

Tak třeba Clooney žádnej velkej nos nemá, a nakonec ani ten Barťák   - já na ně byla taky vždycky zatížená... a ani další ty žádoucí atributy mít ten chlap nemusí, nebo se prostě nesejdou všechny u jedný osoby... ale všichni zkrátka mají TO! to charisma, jiskru nebo jak to nazveš. Je to už v jejich osobnosti... například takovej Donutil by mohl vypadat jako řeckej bůh a pořád by to byl jenom Donutil  (omlouvám se jeho fanynkám, ale tohohle tvora prostě nemůžu)

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. února 2017 12:15
Reakce na barbucha:

"Tak třeba Clooney žádnej velkej nos nemá...

taky se mi líbí mnohem míň než Barťák! 

...a nakonec ani ten Barťák"

ale  má! ... teda měla jsem spíš napsat výraznej než velkej, to je výstižnější. Hele:

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 11. února 2017 12:30
Reakce na domenica:

Ale jo, výraznej... jen jsem spíš chtěla říct, že na chlapa to není žádnej extrém. Vyhledávala jsem ještě větší Jako třeba Jean Reno  nebo tenhle týpek:

nebo tenhle bollywood, hmmm...

Ale jak tam není ta souhra všeho dohromady (jako u všech dříve zmíněných), nepomůže ani svěcená!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. února 2017 15:34
Reakce na wendulka:

Brad Pitt se barvit nemusí. Můj muž je podobně starý a má to taky tak. Vousy šedivé a na hlavě ani ťuk. Jeho mamka má přes 70 a taky není šedivá.