Luna ja som so svojimi nohami celkom spokojná, netvrdím, že sú dokonalé, ale snáď nikoho nepohoršujú. No ale ulovila som na ne len o tri roky mladšieho fešáka bez peňazí ![]()
VIP zjevy
A Veresova je presne to, kdyz muj kamarad rekne, ze ma nekdo "kun*i oci"
A co to znamená?
ice ready to go.![]()
Luna aha ![]()
Luna ja som so svojimi nohami celkom spokojná, netvrdím, že sú dokonalé, ale snáď nikoho nepohoršujú. No ale ulovila som na ne len o tri roky mladšieho fešáka bez peňazí
![]()
betsey Ja se obavam, ze u ni to nebyly nohy, na co toho vypelichanyho kohóta lovila![]()
Nic moc teda tady

Mutziputzi - jj. tomu chybi už jen lodicky ![]()
Mutziputzi A tohle je zase kdo?
Prosím pište k fotkám, kdo to je. Já si přijdu počíst klepy a ono je to o ničem, když nevím, o kom je řeč :-)
Mutziputzi to ji teda nelichoti, hlavne v obliceji...ufff. Hadry se mi nelibi, ale to vedlejsi. Vypada jak poflamu. notna andula instagramova
A vy tu fakt vsichni mate krasny nohy? To jsem s hnusnejma jedina jen ja s Domcou?
Ne, nemáme tu všichni krásný nohy - já mám škaredý nohy. Ale mindrák z toho nemám, zas mám pěkný prsa....![]()
Luna Klid, já mám hnusný všechno a taky se z toho nehroutim :-)
Mutziputzi aha takže ty divný ksichty co dělá při selfíčkách jsou ještě dobrý...
andula je hezka, tohle bude spis nelichotiva fotka, nic vic.
jinx hezká myslíš podle fotek, nebo naživo?
Karja Já jsem teda v jejím věku volila stejně jako slečna, byl teda hezčí, o něco mladší, o moc ne teda...a dneska koukam jak mi tady zbořil a staví barák naproti kanclu no, svět je malej))
Co? Okamura?
viktorka_od splavu proste hezka. v cem by mel byt rozdil?
Ginevra Teď sem s tim jdu
nejlepší je komentář v diskusi: Tomio nebude sedět v koutě! ![]()
jinx no mně se na fotkách docela hodně nelíbí (tuhle nepočítám, ta je echt strašná, myslím na těch svých selfíčkách), ale věřím že naživo hezká být může
podle me normalni pekna sexy baba, vyrazny nadprumer (jen nechapu, proc je tak pysna na ten byt, tam je tolik failu jen v tom koute za ni..ale to je do jineho vlakna)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí