andulka01 Vsak neni proc, ja mam vlastne taky vsechno, co si zensky nepreji mit dohromady a v konecnem dusledku vlastne vypadam celkem obstojne.
VIP zjevy
jinx hm, to by mě, jako člověka zcela bez citu pro design zajímalo - co je tam špatně?
Andula je jednoznacne vysokej nadprumer, hezka je slaby slovo! Z toho jejiho bytu ale uplne rve takova ta radoby kreativni urputnost, ten je strasnej.
Mutziputzi a umele materialy
pouziju sve oblibene slovo, je to provincni.
Sweet Potato No náhodou Okamura byl kdysi fajn, jak byl ten pořad Den D, kde byl s Martou Novákovou a Danou Bérovou, naprosto v pohodě. SPD je stejně jenom jeho byznys, zarobí na debilech a rozpustí to![]()
Mutziputzi Pamatuju, to byl celkem fajn pořad. Taky Pilný tam byl.
Mutziputzi Sweet Potato Den D byl naprosto skvělý pořad. Naštěstí se dají všechny jeho řady pořád pouštět na youtube. Používám dost často při marketingu.
Už tam se Pitomio jevil jako fenomenální pako a vzbuzoval smích. Kolegové si z něj občas utahovali, občas se chytali za hlavu a uchechtavali se.
Příjemně komická vložka.
Dadoo Bych neřekla že ho měli za pitomce, myslim, že fakt byl v pohodě a nemyslim, že je pako ani teď, řiká co paka chtěj slyšet
Mutziputzi ale jo, měli. Dělali si z něj občas legraci, uchechtavali se, utahovali si z něj. Samozřejmě ne na plné pecky, ale bylo to zřetelně.
Navíc , když se na to koukáme ve třídě, smějí se mu žáci. Nikdo jiný tam nepůsobí směšně. Jenom on. Ma zvláštní jednání a vystupování. Ale to, co dřív působilo směšně a neškodné dnes působí jinak.
Dadoo Fakt si nemyslim, nepřišlo mi to, ty úsměvy byly nad jeho řekněme expresí a excentričností, ne nad blbostí.
Mutziputzi ja nerikam, ze je hloupý. Svuj prodkt prodava perfektne.
Ale pitomý je tutově
a směšný..
Dadoo tomio smesny neni. je fascinujici. on dava energii absolutne do cehokoliv, pro pripad ze se to bude nekdy hodit. bude prosazovat fakt cokoliv... ten clovek nema zadnou vlastni osobnost. a prave v tom je dokonale konzistentni. kdyby prisli martani, nasadi si antenku a bude perfektni martan. zaroven bude stoprocentni cech, moravak, japonec, korejec, slepej, vozickar... cokoliv si vzpomenes. a skutecne realne pro “ty svoje” usilovne maka. nehraje to.
viktorka_od splavu Psala jsem o jeho vystupování v pořadu Den D.
Tak prej Běhounková do Vogue a Marešová do Elle, jsem zvědavá!

Tak sice na to bude mít lidi, ale ořezávat fotky by se naučit měla ![]()
stes co je spatne?
záda, zadek - podle pravítka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí