Mutziputzi říkala jsem si, kam Běhounková odešla. Nikde jsem nenašla ani slůvko předtím. No a na Moniku jsem taky zvědavá, Story jsem snad nikdy ani neprolistovala.
VIP zjevy
stes nerekla bych
Mutziputzi mně to neštimuje, vidím to prostě useknutý - a to je pondělí![]()
stes vypada to useknutě, ale u takové hubené postavy by to mohlo být reálný
horší je ten výraz... to má být cudnost nebo snad svůdná póza? ![]()
Tulipe no to jsi mi promluvila z dušičky :-) hlasuju 60:40 pro cudnost :-)
Vypada dobre, slusi ji to
elle mela v dobe sve nejvetsi slavy (konec devadesatek) naklad cca 100K vytisku. Zajimalo by me, kolik je to dnes. Koupila jsem jedno cislo tak dva mesice zpet a to uz fakt neni ani na to prolistovani. Rikala jsem si, unava, sklenka vina, prolistuju to, nejaka inspirace, prectu clanek nebo dva... no fakt ne, tak to bylo blboucke. Nemyslim, ze Vogue bude lepsi.
Mutziputzi teda taky mi přijde, že má useknutej kus zad
Záda by som verila ale ten zadok je určite urezaný.
Ale to body z Intimissimi je pekné, včera som ho mala v ruke.
paktofonika Já ho mam a je dobrý, co s rukávama?
Potrefenáhusa Má nejlepší postavu široko daleko, nevim co by sekala

Mutziputzi hubenost nezpochybňuju, ale prostě na tý fotce vypadá, jako by měla uřízlou spodní část zad
ne každý sekání je kvůli zeštíhlení
Potrefenáhusa možná to tak vypadá, já jsem si jistá, že nemá, ať koukam jak koukam
Mutziputzi no mne by vyhovovalo ak by nemalo tie mini rukávy. Ale asi si ho pôjdem kúpiť.
paktofonika Vypadá fakt super, jediný co, že nevím co pod něj, nic a sako jsem zatim praktikovala jediný.
paktofonika nejdou rukávy ustřihnout těsně u švu? Tyhle síťky se většinou ani nepářou mi přijde
Potrefenáhusa To se vyplatí to za 15 stovek koupit a stříhat![]()
Mutziputzi za 1500 ne, no, to je moc, za ty prachy bych taky chtěla, ale bylo odle mýho
Mutziputzi Plánujem ho nosiť pod oblečením takže neporadím ![]()
Potrefenáhusa Aši by to šlo len mne sa do toho nechce, predsa len nieje najlacnejšie a ak by to nevyšlo porazilo by ma. Mne ani tak nevadí ze tam sú (chcem to nosiť ako spodné prádlo) ale už som raz mala jednu bralette a tam boli také volanky a furt sa to pod oblečením rolovalo a veľmi mi to vadilo. Nič pôjdem vyskúšať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí