Úplně nerozumím, co nedává smysl? Já si přestavuju konkrétní situaci, kdy kytici (nebo i malou kytičku) sestavuje, resp nechává sestavit můj muž (s nějakými těmi uměleckými sklony
). Když jsem u toho přítomná, jsem až nesvá... z toho, jak moc to vidí a řeší. Kolikrát se ty "floristky" ošívají, že tohle se tak nedělá, tohle nefunguje, tohle neladí... Ale znám to i sama, když jdu koupit něco konkrétního, třeba na focení... a úplně ty pracovnice květinářství rozhodím (že chci jenom to nebo to s tím...). ![]()
VIP zjevy
domenica Já to myslela tak, že chirurgovi taky neříkáš, kam říznout...:-). Zákazník nemusí vědět, které kytky k sobě ladí. Prostě tohle je vyhlášené květinářství a minimum zákazníků má umělecké sklony. Spíš přijdou s tím, že je to pro ženu/dceru/matku... Štíhlou, velkou, malou... k takové příležitosti... A očekávají krásnou kytku, což tady úplně vždycky nevyjde...
999 V Karmelitské? Tam si nic nevybavuju. Není to Bubeníčková v Hellichovce? Ta dřív bývala, kde je Potten and Pannen. U Bubeníčkové jsem si nechala dělat květinovou výzdobu na svatbu a byla jsem moc spokojená.
domenica Já to myslela tak, že chirurgovi taky neříkáš, kam říznout...:-). Zákazník nemusí vědět, které kytky k sobě ladí. Prostě tohle je vyhlášené květinářství a minimum zákazníků má umělecké sklony. Spíš přijdou s tím, že je to pro ženu/dceru/matku... Štíhlou, velkou, malou... k takové příležitosti... A očekávají krásnou kytku, což tady úplně vždycky nevyjde...
Tak jasne, zakaznici jsou v naproste vetsine spokojeni a sve krasne a drahe kytky se dockaji. Proto je to kvetinarstvi vyhlasene.
Emerald Tohle je vedle Glenna... Kousek od rohu Karmelitská - Tržiště.
999 Aha, tam si fakt nic nevybavuju, ale díky za tip.
sebeuvědomění si vlastní hnusnosti dává člověku docela svobodu i ostatní nevidět dokonalé.
já jsem si svého zjevu naprosto vědoma. přesto nevidím důvod, proč nenapsat, co se mi nelíbí na někom jiném.
pokud o mně někdo napíše, že mám obličej jako mongol, krátký trup a celulitidu, dám mu za pravdu.
Ty jo ja mam asi velmi nezdrave vysoky sebevedomiiii
ha ha ha
999 Ja to normalne tusila ty tvoje vytvarne sklony/minulost!
Ja jsem na kytky desne zpovykana, kamaradi meli obchod ve Vidni, dovazi ruze z Ekvadoru, krasne uvazane kutky z pivonkovych ruzi apod. Citlive, ruzne velikosti, dle potreby a prolezitosti, hodne zelenych rostlin co jsem moc nevidela (pred tou dobou) pouzivat atd. Fakt parada.
Pro sebe si koupim spis jednoduche veci, ala jinx - to se mi libi moc a bude to vzdy vypadat dobre. Na cz insta se mi libi co obcas s kytkama dela m.milenka
Jeste se mi moc libi jedna kocka z Baltimore (jsem prolezla koho sleduju na insta ehm, kopr) co dela casto s "ranunkeln" - nevim, jak se to rekne cesky a nemuzu to ted nikde najit, tak pardon. Ta kytka se mi strasne libi!!!
jinx Hele, já ti nevím... Je to oblíbené květinářství mého manžela, kupuje mi tam kytky. Je to jednou líp, jednou hůř... Ale nechtěla jsem mu kazit radost. Pohár přetekl v okamžiku, kdy se několikrát nepovedla kytka pro naši dceru. Tím, že to nebylo pro mě, jsem mohla držkovat...:-). On vždycky řekne zadání, mladá holka, blablabla... A přijde opulentní kytice, za kterou jsme se třeba na promoci i styděli...
aha, to se mi nikdy nestalo, zrovna nedavno jsem od nich dostala kytku a byla nadherna.
Kokoska a takovy eklekticky mis mas ma gardenista, to se mi osobne libi
#jinx Mne se ta kocka libi, od vcera ji i posloucham. A klidne priznam, normalne ji ty nohy zavidim a vubec me tady ty geneticky jackpoty vytaci.
A zavidi to skoro kazdej, jen se neprizna. Jeste ze je tu Kristelova a nadejna floristka Brozova, se aspon vyrovna.
ja ji nezavidim, jen mi prijde vtipne jakou naloz tady dostava, coz taky nevnimam jako zavist, spis jako snahu za kazdou cenu na te pekne zenske neco najit a odnesly to jeji hezke stihle nohy. Nevim, jak to souvisi s mojim sebeuvedomenim si toho, ze vypadam dobre ![]()
Jiná Realita no vidis, mne nekdo napsat, ze mam oblicej jako mongol, tak ho poslu do prdele.
Jiná Realita Ja zadnou zavistivou teorii nemam.
Me prekvapilo, ze se tak houfne nelibi nekdo tak zajimavy, krasny, talentovany, netuctovy, v originalnim kostymu, kterej je vtipnej a zaroven to neni krec. Kdybych si mohla vybrat, chci byt neco podobnyho.
Tot vse.
tady jsi mozna vyjmenovala duvody
999 to je od nich? no to nic moc teda, navic ja nemam rada ruze a gerbery, ja bych snad neodpromovala ![]()
Mi se libi toto

jinx to jsou krásný kytky
Potrefenáhusa to je z our food stories. Ony delaji primarne food styling, ale jen tak btw maji v tech kompozicich uplne uzasne kvetiny. Bacha, ten ucet je dost navykovy
Já chápu,ze se třeba někomu nelíbí nohy,obličej, oblečení,výraz, ale napsat,že má tahle holka krátký nohy,nevim,mne to přijde skoro až vtipny a fakt jako snaha si taky prisadit za každou cenu, jaká je to teda šereda (a zrovna tohle je směšný v kontextu toho,ze většina z nás o sobě navzájem celkem tu představu i máme ...)
Potrefenáhusa yup ![]()
A tak to jsou zažitý stereotypy, jelo to na MP a občas se to spustí i tady, moje TOP 3:
- kdybych měla její možnosti, nemuset do rachoty na vosmičku a vařit dětem, vypadala bych taky jako Angelina Jolie
- fuj ta je vyžilá a vypadá na 60+, zase AJ
- jako AJ, tak moc krásná bych bejt nechtěla...ani bohatá bych bejt nechtěla
![]()
0zero7 ranunkeln (?) mam taky moc rada a pravidelne si je kupuju. V okoli mam dve kvetinarstvi, obe delaji spis takovy prirodni, nenuceny vazby. Na zacatku jsemcje nechala vybirat, ted uz mam nejakou predstavu a klidne si reknu nebo peoste nejak spolecne nebo beru jejich hotovy, jsou taky nadherny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí