Kokoska Naprosto souhlasím, každý má jiný vkus.
VIP zjevy
Zeny, trochu soudnosti, velka cast z vas tu nebo na mp byla na fotce.
Také se ti jistě nelíbí každá celebrita, zatímco v jiných očích je dokonalá. ![]()
Mně se na dotyčné nejvíce líbí její obličej, ano krásný obličej, nohy jsem nechala být a oděv se mi nelíbil.
domenica Můj manžel je velmi zaměstnaný člověk, rád nám kytky nosí a vychází z doporučení. Takže má na prvním místě jmenované květinářství, a ne vždy je to výhra. On tam většinou zavolá, řekne příležitost a pošle asistentku. I tak si myslím, že by ta kytka měla vypadat k světu, i když nad tím nikdo nedohlíži :-). Já nakupuju kytky v Karmelitské, jsem moc spokojená :-).
Luna Jo, já závidím nohy SJP, byť se skoro nikomu nelíbí
.
999 u nás je údajně skvělé květinářství, kam všichni chodí na prý super kytky.
je pravda, že bratr odtamtud přinesl fakt pěkný pugét.
i dala jsem si tam uvázat kytku pro matku, amatérskou floristku, k narozeninám. doostala jsem pometlo. fakt hnusné pometlo, i já bych si uvázala lepší kytku. dodnes mě mrzí, že jsem jim to nejela hodit na hlavu. myslím, že to tehdy nechala vázat nějaké brigádnici, nebo nevím.
Jiná Realita Ja zadnou zavistivou teorii nemam.
Me prekvapilo, ze se tak houfne nelibi nekdo tak zajimavy, krasny, talentovany, netuctovy, v originalnim kostymu, kterej je vtipnej a zaroven to neni krec. Kdybych si mohla vybrat, chci byt neco podobnyho.
Tot vse.
Jiná Realita Tak v našem případě se nejedná o amatérské výkony, spíš o neschopnosti přizpůsobit se zadání... Takže kytka k promoci pro mladou krásnou štíhlou holku, umělkyni... V reálu byla
metr na metr
.
Luna houfne se dotycna naopak libila ![]()
999 trochu krec ![]()
999 jee, podobnou jsem mela podzimni svatebni. ![]()
Edit: teda ted koukam, ta tva je fakt mega siroka, tak teda polovicni jsem mela![]()
Kokoska Byla zde uvedena jako zjev? Byla. ![]()
999 no at se nic horsiho nestane :))
Kokoska Jasně :-)
999 stejne je to krasny, ze jste ji nechali udelat kytku.
Luna tak nechat udělat diteti kytku k promoci povauji za samozrejmost, nebo ne?
Luna Ježíš, to my děláme každou chvíli...A většinou jsou hezčí teda...:-).
Luna Spíš tenhle obchod dělá na můj vkus moc dramatický věci...:-). Ale už jsme si to doma vyříkali :-)
Luna tak nechat udělat diteti kytku k promoci povauji za samozrejmost, nebo ne?
Nevím, jestli je to samozřejmost... myslím to "nechat udělat"... nemám zatím vlastní zkušenost... Každopádně spíš si umím představit něco jako: vytvořit ve spolupráci s... protože ty šablonovitý věci jsou přinejměnším nuda. Příšerná nuda.
domenica Já jsem třeba výtvarník (i když bývalý) a můžu klidně v květinářství říkat, tyhle červené + tyhle oranžové, toho víc, toho míň... Ale když si představíš ve spolupráci s... jinou profesi, tak to nedává smysl... Tu spíš dává to zadání :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí