VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 06. března 2018 19:52
Reakce na domenica:

​Líbí se mi moc! Po všech stránkách, včetně krásně tvarovaných nohou. 

​Mno, na první dobrou mě taky napadly dráty do betonu, ale při bližším ohledání jsem ochotná od toho upustit. Ovšem na tom, že ty nohy má hodně krátký (odmysli si ty podpatky), na tom trvám!

Obličej se mi líbí víc 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2018 19:58

barbucha Typický nohy jek lež!!

Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 06. března 2018 20:06

Mutziputzi 

Z podhledu je každá noha dlouhá! 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 06. března 2018 20:20

Kokoska 

https://www.instagram.com/kytkyodpepy/ (mají rozvoz po Praze zdarma)

Offline Kokoska
35072 příspěvků moje polička 06. března 2018 20:45

cinkja kytky pres internet bych nekupovala a prodejny jsou pro me dost z ruky, leda na Andela zajet autem, pokud by to bylo mimo spicku. Ale i tak,dik!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:39

Kokoska metamorphosis 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:40
Reakce na barbucha:

​Mno, na první dobrou mě taky napadly dráty do betonu, ale při bližším ohledání jsem ochotná od toho upustit. Ovšem na tom, že ty nohy má hodně krátký (odmysli si ty podpatky), na tom trvám!

Obličej se mi líbí víc 

​to jsi vskutku velkorysa. Nahod foto z mladi, porovname. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:41

Zeny, trochu soudnosti, velka cast z vas tu nebo na mp byla na fotce. 

Offline Kokoska
35072 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:47

jinx jo, tohle kvetinarstvi znam, vlastne! Ale moc se do tehle ctvrti nedostanu, i kdyz se tam obcas rada toulam.

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:51

Kokoska Me teda pepa nikdy nezklamal, vzdy mely kytky cerstve, pekne uvazane, na internetovou objednavku mi i zavolali, ze jeden ten vybrany druh nemaji, co bych tam chtela dat. Jako pomer cena vykon super. Ale uz to mam celkem okoukane ten typ vazby, ty od catherinn postovane mne zaujaly mnohem vic, jsou vic neusporadane.:-)))

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:51

#jinx Mne se ta kocka libi, od vcera ji i posloucham. A klidne priznam, normalne ji ty nohy zavidim a vubec me tady ty geneticky jackpoty vytaci. A zavidi to skoro kazdej, jen se neprizna. Jeste ze je tu Kristelova a nadejna floristka Brozova, se aspon vyrovna.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:54
Reakce na barbucha:

Obličej se mi líbí víc 

​Počkej ale, lítaj tu fotky z podhledu a nadhledu... dýlku neřeším, přijde mi v pohodě, pozitivně mě zaujal tvar. 

Líbí se mi celá. 

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 06. března 2018 21:54

Luna Ale nad Brozkou se mi rodice vecne rozplyvaji jaka je to krasna.zenska...ach jo. A tuhle rikala teta, ze Babiska je vopravdu pekna. Takze jako i ja se tedy musim snad nekomu libit:-D::-D

Online 999
19843 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:05

jinx Hele, já ti nevím... Je to oblíbené květinářství mého manžela, kupuje mi tam kytky. Je to jednou líp, jednou hůř... Ale nechtěla jsem mu kazit radost. Pohár přetekl v okamžiku, kdy se několikrát nepovedla kytka pro naši dceru. Tím, že to nebylo pro mě, jsem mohla držkovat...:-). On vždycky řekne zadání, mladá holka, blablabla... A přijde opulentní kytice, za kterou jsme se třeba na promoci i styděli...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:09
Reakce na jinx:

Zeny, trochu soudnosti, velka cast z vas tu nebo na mp byla na fotce. 

​sebeuvědomění si vlastní hnusnosti dává člověku docela svobodu i ostatní nevidět dokonalé.

já jsem si svého zjevu naprosto vědoma. přesto nevidím důvod, proč nenapsat, co se mi nelíbí na někom jiném.

pokud o mně někdo napíše, že mám obličej jako mongol, krátký trup a celulitidu, dám mu za pravdu.

Offline Kokoska
35072 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:12

Luna jo zavist, to je vono! Ja teda mam nohy osklivy, ale to snad neznamena, ze se mi musi libit vsechno ostatni.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:13

Karja haha moji matce se Brozova tez libi! A dokonce i Kristelova a Borhyova. A u mych znamych/chlapu vede Cvancarka a naopak nesnesou SJP, pac ma ruce jak suchy vetve.

Takze jo, jiste u nekoho zaberem i my.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:15

Kokoska ok, zavidim teda sama. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:18
Reakce na 999:

jinx Hele, já ti nevím... Je to oblíbené květinářství mého manžela, kupuje mi tam kytky. Je to jednou líp, jednou hůř... Ale nechtěla jsem mu kazit radost. Pohár přetekl v okamžiku, kdy se několikrát nepovedla kytka pro naši dceru. Tím, že to nebylo pro mě, jsem mohla držkovat...:-). On vždycky řekne zadání, mladá holka, blablabla... A přijde opulentní kytice, za kterou jsme se třeba na promoci i styděli...

​Můj muž je postrachem většiny květinářství. Má názor  a boří zaryté stereotypy co se k čemu hodí a nehodí... výsledkem je, že nosí překrásné kytice. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. března 2018 22:21

Luna kecy o závisti jsou většinou docela trapný.

v mém případě se ale můžu přiznat, a je to všeobecně známo, že lidem závidím vlasy. 

jinak jsem nezáviděla nikomu nikdy nic. ani prachy, ani manžela, děti, psy nebo slávu.

většinou totiž nechápu, co je na těch věcech nebo lidech k závidění. jsem tak hyperkritická, že vidím něco, co působí, že daný subjekt je naprosto normální a není důvod se závistí užírat  krom těch vlasů tedy. 

edit: ale vlastně v tom případě stejně neplatí vaše závistivá teorie, protože když ty vlasy závidím, tak nad nimi obdivně vzdychám. neříkám, že jsou hnusný. mně se líbí vlasy prakticky všech lidí, krom prince williama a plešatých dědečků.