jinx Právě, že je to od nich... Ono je jediný štěstí, že tu kytku drží po celou dobu otec a dceři ji předá až po obřadu...A na fotkách ji nemáme :-).
VIP zjevy
0zero7 Tak ono jednou výtvarník, navždy výtvarník :-). Pořád se toho nějak dotýkám.
Mutziputzi a jeste stalice: ve svem okoli mam spoustu zen, co vypadaji mnohem lip. Popr moje babicka vypada ve svych 80 lip. (Kdokoliv, vrlmi casto tez A.J.)
to jsou vazne paradoxy.. ja byla vzdycky presvedcena ze mam nohy strasne hnusny. ted uz je to teda jedno
(2013)

viktorka_od splavu je to v hlavě...a vůbec,krása je vzdycky v očích toho,kdo se dívá
999 Pryskyřníky
Sweet Potato V nějaký z těch kytek? ![]()
999 Ranunculus je pryskyřník.takže taky ranunkeln(?), na který se 0zero ptala.
Berta Ja si to asi nepamatuju, dostala jsem jakousi knizku od tety, mozna mi koupili u vchodu takovy to koste...
Byla to desna akce, snazim se moc nevzpominat
Sweet Potato Tady se člověk dozví všechno :-). CML...
Kokoska Potvrzuju Kytky od Pepy, a ty fotky na webu odpovídají.
viktorka_od splavu je to v hlavě...a vůbec,krása je vzdycky v očích toho,kdo se dívá
to mi vždycky říkávala babička na moje stesky, že jsem vošklivá, díky za připomenutí
To by mi bylo slabou útěchou vypadat jako Chrissy Metz, to bych snad líp vzala ten mongoloidní obličej, tam fakt můžeš dotyčnýho jednoduše poslat do hajzlu![]()
Potrefenáhusa Ja tomu normalne nerozumim...
Mutziputzi No, muzes poslat do hajzlu nebo se na tom hajzlu zamknout a rvat az nebudes na oci videt. Ja jsem se treba cely detstvi vyhybala kolektivu, aby mi zas neco hnusnyho nerekli. ![]()
Luna Hele, teď se někde třeba x lidí drbe a vrtí nad tím, že se někomu nelíbí Brožová.
Luna Tak dětskou duši neřešim, tam to může nadělat hroznejch zbytečnejch problémů.
Luna objektivní krása neexistuje.
viktorka_od splavu Myslíš, že by se našel někdo komu se nelíbí Helena Christensen?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí