VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:32

Mutziputzi jinx 

Neberete si to holky nějak moc osobně?   Jako vaše (samozřejmě velice trefné) reakce by mě, neznalou skutečnosti, utvrdily v přesvědčení, že na tý fotce je jedna z vás  

Musí každej souhlasit s vaším názorem, nebo je tu dovoleno ponechat si i svůj, aniž by se hned dočkal osobních poznámek?

Co se narážek na zjev zde přítomných týče, dovolila bych si upozornit, že tu - pokud vím - není ani jedna VIP osoba (resp. taková, která se přímo živí svojí fyzickou podobou). Na rozdíl od těch více či méně právem kritizovaných, prezentovaných na fotkách v tomhle vlákně  

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:34

Mutziputzi jako tahle?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:37

viktorka_od splavu jinou neznam

20970 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:38

barbucha jo vidíš, to jsem zapomněla, kritizovat se smí ty, co jim fyzická podoba pomáhá zarobit, díky

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:42

Mutziputzi moje sestřenice je jí hrozně podobná:-) já ji pokládám za nádhernou.. ale fakt ne každý. to je tak zbytečný tyhle diskuse

Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:42

Mutziputzi 

Rádo se stalo 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:43

paktofonika Otca jako 999 si myslim, ze ma spis mensina, proste ti stastnejsi, vetsina ma to co ty nebo ja (nejakej pan v rodnym liste, co se obcas vyskytne doma, jehoz oblibena veta byla "Aaale, vsak to ti staci."  Ale jak tu holky pisou, ze jim rikal, ze jim to slusi a podobny veci, z toho ja odpadam teda, jsem myslela, ze to je jen v Beverly Hills.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 07. března 2018 09:58

999 Dostávám kytky z květinářství U červeného lva v Saské. Dělají právě bohaté ale jemnější kytice, je v tom hodně drobotiny, trochu louka. Na fotce je kytka pro mámu.

A rozvoz dělají bleděmodrou VW hippie dodávkou nebo na Harleyi :-)

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:01

Sweet Potato Jezis, ted mi nekdo nepise, ze me videl, ze mam ksicht odulej, vlasy hnusny, nohy natekly a rozhodne neypadam tak dobre a sveze jako Kaca Brozova. Ale ona vlastne kdyby nemluvila a neoblikala se tak blbe, ani by mi tolik nevadila.:-)))

Offline Janulik03
20333 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:04
Reakce na Luna:

paktofonika Otca jako 999 si myslim, ze ma spis mensina, proste ti stastnejsi, vetsina ma to co ty nebo ja (nejakej pan v rodnym liste, co se obcas vyskytne doma, jehoz oblibena veta byla "Aaale, vsak to ti staci."  Ale jak tu holky pisou, ze jim rikal, ze jim to slusi a podobny veci, z toho ja odpadam teda, jsem myslela, ze to je jen v Beverly Hills.

​Teda ja zas žasnem nad otcami, ktorých spomínaš ty. Pre mňa je to neuveritelné, také zlé vzťahy v rodine a citové ponižovanie. Je mi u toho až uzko na srdci. 

Jo a ked som už tu, tak mne sa málokto , ozaj málokto zdá škaredý, vlastne neviem tak rýchlo ani si spomenúť momentálne, koho by som za takého považovala. A neviem ani hladat telesné chyby, možno niektorí trošku spomalenejší v myslení, ale tak to sa dá tiež rešpektovať. A nie, že ma tu teraz niekto nazve slniečkárka. Nie som, len mám rada ľudí. (nie vždy  )

Offline Janulik03
20333 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:06

Karja A teraz sa tu zakopem, ale mne sa Brožová fyzicky páči, heč! Dokonca aj Babišová nie je škaredá. Sú to také panenkovské typy. 

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:11

Janulik03  Jako nerikam, ze jsou to nejaky osklivice, ale jako krasny zensky bych je nikdy nepojmenovala.(coz treba prave ti moji rodice ano, abych se dostala tam, odkud jsem vychazela;-)).

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:12
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Myslíš, že by se našel někdo komu se nelíbí Helena Christensen?

​Treba mne,ale jeji postavu bych brala.Ja nedam dopustit na Christy Turlington.

Offline Janulik03
20333 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:12

Karja tak asi sa blížim veku tvojich rodičov? 

20970 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:14

Emerald Ale jasně, nesestavuju žebříček, myslela jsem to tak, že o ní může prohlásit, že je šeredná leda magor, v reakci že krása není objektivní, v určitém levelu si myslím, že je zcela objektivní. Dohadovat se můžeme třeba o Evě Holubový, například....

20970 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:16
Reakce na Karja:

Janulik03  Jako nerikam, ze jsou to nejaky osklivice, ale jako krasny zensky bych je nikdy nepojmenovala.(coz treba prave ti moji rodice ano, abych se dostala tam, odkud jsem vychazela;-)).

​Musíš oddělit vkus a vzhled

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:23

Mutziputzi a zohlednit věk.

brožová má krásný rysy imho Karja 

Offline Janulik03
20333 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:23
Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:24

viktorka_od splavu Prave takovy skody! Takhle to prasit.:-D

49392 příspěvků moje polička 07. března 2018 10:26
Reakce na Janulik03:

​Teda ja zas žasnem nad otcami, ktorých spomínaš ty. Pre mňa je to neuveritelné, také zlé vzťahy v rodine a citové ponižovanie. Je mi u toho až uzko na srdci. 

Jo a ked som už tu, tak mne sa málokto , ozaj málokto zdá škaredý, vlastne neviem tak rýchlo ani si spomenúť momentálne, koho by som za takého považovala. A neviem ani hladat telesné chyby, možno niektorí trošku spomalenejší v myslení, ale tak to sa dá tiež rešpektovať. A nie, že ma tu teraz niekto nazve slniečkárka. Nie som, len mám rada ľudí. (nie vždy  )

​já teda taky pevně doufám že to není žádná "většina", mně se to zdá šílený. a to jsem teda chválícího otce neměla, bohužel, ale prostě normálního. a chválím teda všechny děti:-) u chlapů jsem se s tím vážně nějak nesetkala, tebe tatínek chválil že jsi hezká? to i mně připadá trošku jako z jiné planety:-P (že jsem krásná jsem slyšela poprvé v životě od druhého manžela:D