VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline tina
6322 příspěvků moje polička 11. března 2018 10:04

Mně se Poláková v těch krátkých líbí moc, jenže já pro ně mám prostě slabost (ostříhala bych kde kterou).

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 11. března 2018 10:48

Mutziputzi tak u mne se Poláková posunula z kategorie pěkná šedá myš do pěkná zajímavá. Ale uznávám, že můj vkus není většinový. A dost tady adorovanych osob mám v kategorii hm pěkná, toť vše a přijdou mi na jedno brdo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. března 2018 10:54

notna Tady se adorujou skoro vyhradne zajimavy mi prijde, poctivou hezkou ani nepamatuju

Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 11. března 2018 11:00
Reakce na Mutziputzi:

MaeGandal No jo, Tilda Swinton, idol zajímavých žen, vždycky když se nachomejtnu k její adoraci si řikam kdo by její oduševnělý měnil za svůj, já tedy jednoznačně nee, čímž neříkám, že nemá něco do sebe nebo je hrozně ošklivá.

​Já bych měnila zfleku 

A líbí se mi i ta Poláková (včetně šatů). 

Ale ty holt jedeš v takovým tom klasickým "americkým" vkusu - což nemyslím ve zlým kupodivu  - že Žena má mít a) dlouhý vlasy, b) velký prsa c) to vše zabaleno v přiléhavém oblečení. 

Tak ale zjevy se najdou v obou táborech... a naopak.

Offline whiskas
21108 příspěvků moje polička 11. března 2018 11:02

barbucha d) nesmí být tlustá .

20970 příspěvků moje polička 11. března 2018 11:09

barbucha Misto za c) dej za d) od whiskas , to jednoznacne!!! Jinak teda ani vlasy ani prsa nejsou nutny, ani sama nevim co, ja mam rada klasickou krasu, zejmena bez podobnyho z myho pohledu ublizovani si ala Polakova...kdyby to aspon bylo originalni, tady vidim jak kadernice ma pred ocima Katy Perry, upoceny je to.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2018 11:50
Reakce na razorblade:

Ze je zajimava se v mym okoli vzdycky rikalo holkam, ktery nepobraly moc krasy... je takova... hmmm... zajimava

​jojo, o mně se to říká 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2018 11:53
Reakce na MaeGandal:

taky mi přijde Poláková zajímavá, a změna účesu určitě pomohla. Třeba ty modré šaty by s původním účesem vypadaly divně, takhle to všechno spolu sedí.

Mě třeba připomíná Tildu Swinton. Taky bych mohla říct, proč si tak ubližuje

​mně se zdá neuvěřitelný, že to je jedna a tatáž osoba 

ale možná ji chápu, protože verze nahoře je sice normální, ale taková nějak naprosto nezajímavá přehlédnutelná žena. což asi pro herečku většinou není vhodný popis.

sama za sebe bych ale rozhodně brala horní verzi, v té spodní mi vždycky přijde taková trochu strašidelná.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 11. března 2018 11:57

Jiná Realita Stejně bych jednou chtěla vidět Tvůj obličej , vem si ihned příklad z Mutzi, jak se líbí sama sobě..

Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:00

Mutziputzi 

Tak d) se přece rozumí samo sebou! 

20970 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:04

barbucha No proste kdybych si musela vybrat s kym to vymenit, vaham mezi Kate Moss a Heidi Klum

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:09
Reakce na Jiná Realita:

​mně se zdá neuvěřitelný, že to je jedna a tatáž osoba 

ale možná ji chápu, protože verze nahoře je sice normální, ale taková nějak naprosto nezajímavá přehlédnutelná žena. což asi pro herečku většinou není vhodný popis.

sama za sebe bych ale rozhodně brala horní verzi, v té spodní mi vždycky přijde taková trochu strašidelná.

​Tilda na té první fotce je právě pro mě ta kategorie, hm hezká. A nic. Na druhé fotce mě fascinuje, je nádherná! Potkat ji zivo, tak to je takový ten pocit, že se.musite strašně držet, aby clovek necumel jak pako se spadlou bradou.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:11

Mutziputzi tak to bych chtěla mít takhle vyhraněný!

já mezi halle berry, lupitou nyongo, sharon stone, monicou belluci a audrey hepburn! 

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:14
Reakce na Mutziputzi:

barbucha No proste kdybych si musela vybrat s kym to vymenit, vaham mezi Kate Moss a Heidi Klum

​A k tomu Vojtová, Maxová a x dalších modelek, které jsou krasne, ale dost často bych je zamenila na fotkách. Mi přijdou na jedno brdo. Jo, krásný, ale tak nějak šablonovitě. 

20970 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:18
Reakce na notna:

​Tilda na té první fotce je právě pro mě ta kategorie, hm hezká. A nic. Na druhé fotce mě fascinuje, je nádherná! Potkat ji zivo, tak to je takový ten pocit, že se.musite strašně držet, aby clovek necumel jak pako se spadlou bradou.

​No to jo, čuměla bych taky, proč se nenamaluje, to je totiž samozřejmě kromě vlasů jedinej rozdíl mezi první a druhou fotkou

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:19

Mutziputzi rozdíl sice jediný, ale udělá z ní aspoň v mých očích naprosto jinou osobu. kdyby kolem mě přešla jednou namalovaná a jednou odlíčená, tak ji dvakrát pozdravím.

20970 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:25

Jiná Realita No jasně, takovejch ale je! Jenom by nenamalovaný nešly ani s košem a nejsou herečky, aby o nich mohlo pár lidí prohlásit, že jsou nádherný

Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:30
Reakce na Mutziputzi:

​A to Kate Moss už (někdy) téměř patří do kategorie "zajímavá"  Klumka na druhou stranu je krasavice vždycky.

Co se Tildy namalovaný a nenamalovaný týče, tak ta první fotka s klasickým makeupem (a vlasama) je sice dobrá, ale vysloveně tuctová. Hezká holka, ale zapomeneš rychle...

20970 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:37

barbucha strašně úzký rty má, neexistuje hezká ženská s ouzkejma rtama, mně se nelíbí ani na jedný fotce, hlavní rozdíl bude v tom, že ta první nemá v čem hrát, ta druhá jo

Offline barbucha blogger
35984 příspěvků moje polička 11. března 2018 12:47

Mutziputzi 

Úzký? Podle mě tak akorát!

No samozřejmě vlhkej, vyšpulenej kačírek to neni!