barbucha Nevim no, nelíbí se mi ta kontura...ovšem takhle se vidim v 60!!![]()

barbucha Nevim no, nelíbí se mi ta kontura...ovšem takhle se vidim v 60!!![]()

Ne ba ne, kucí píšou hrůza prej![]()

No jo, SS je mimo jakoukoliv soutěž. Nespravedlivý toto!

Kucí by voblízli všech deset, kdyby si o ně Sharon jen kolo opřela.
Mutziputzi
No jo, SS je mimo jakoukoliv soutěž. Nespravedlivý toto!
Přesně tak.
Mně se líbí Alicia Vikander
dzizisketa Mně taky, včetně manžela!
Mutziputzi V tom případě chci takhle vypadat v 80.
Vlastík Kocourek tomu rozumí.![]()
Luna Kocourka bych ráda viděla na vlastní oči. ![]()
zlatahouba to je zvláštní, jak ten vršek nějak vyrobil dojem babochlapa
strašně ji to zmužnilo.
whiskas já hlavně jeho kočičku, až bude šedesát nebo osmdesát jí. jestli si vzpomene, jak byl nad věcí.
"a hlavne s temi kterych sa to tyka"
ak si toto číta kňaz, ktorý im bude krstiť dieťa, mal by im predĺžiť prípravu aspoň o jednu dlhúúúú a nepríjemnú prednášku ![]()
Vy co furt nevite kdo to je se neptejte!![]()
Muj typ to teda neni no...ale to ji muze bejt asi jedno))

Mutziputzi to je ten, kvul kterymu se rozvadi? Kdo to vubec je?
martek01 Asi jo, ale jsem lautr neinformovana
Mutziputzi Eee, ta kosile s kratkym rukavem, to se ted zas zacne nosit? Hele muj typ by to byl, trochu bych ho zanedbala, nechala zarust, neumyla, narvala na nej nejaky cerny triko v odpovidajici velikosti a v cajku!
Mutziputzi no ten predchozi Ken byl teda libovejsi:-)
Karja já bych ho naopak umyla z umělého opálení a rozvrtala mu vlasy. S trikem teda souhlasím. Nebo košili s ohrnutejma rukavama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.