VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 12. března 2018 19:38

Sweet Potato Taky jeden výchovnej... Diana má jednu velikou nevýhodu oproti ostatním hvězdám a tou je chybějící plastika prsou. Takto totiž bez podprsenky vypadají normální velká prsa a kritizující pánové by si měli uvědomit, že stojící má malý počet patnáctiletých a posléze pouze minimální procento žen po dvacítce. A také to, že přírodní prsa si po lehu na záda sednou do podpaží. A cvičení na tom opravdu nic nezmění (u mě snad jen to, že mi dvě velikosti zmizely).  IDnes

Fakt takhle normálně vypadají prsa dvacítky? Aha, tak podle toho mi je asi patnáct, no :-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. března 2018 19:43

andulka01 to jsme dvě. Já jsem teda ráda, že takhle nevypadají moje velká přírodní prsa ani po 40. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. března 2018 19:55
Reakce na Karoleena:

Sweet Potato Tak doprčic co teda, nikam ňadra nervala a nesnažila se upozornit, ale současně chtěla vystavit přírodní krásná prsa? Nedokážu se v tom textu zorientovat!! :D

​Holka je holt zvykla skakat od patnacti bez podprdy, prirodni dobry, krasna teda jiste ne.

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 12. března 2018 20:01

andulka01 já teda znám i starší a i o dost starší než já s pevnýma velkýma prsama - ale je jich fakt celkem málo, řekla bych že to budou geny. mně třeba narostly v šestnácti rovnou visací:P a fakt na nich není nic špatnýho, akorát teda je neukazuju bez podprsenky. maximálně tak v létě cestou od vody když si zapomenu věci na převlečení z mokrých plavek:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. března 2018 20:08
Reakce na andulka01:

Sweet Potato Taky jeden výchovnej... Diana má jednu velikou nevýhodu oproti ostatním hvězdám a tou je chybějící plastika prsou. Takto totiž bez podprsenky vypadají normální velká prsa a kritizující pánové by si měli uvědomit, že stojící má malý počet patnáctiletých a posléze pouze minimální procento žen po dvacítce. A také to, že přírodní prsa si po lehu na záda sednou do podpaží. A cvičení na tom opravdu nic nezmění (u mě snad jen to, že mi dvě velikosti zmizely).  IDnes

Fakt takhle normálně vypadají prsa dvacítky? Aha, tak podle toho mi je asi patnáct, no :-)

​jsem se ani nenarodila v tom pripade ... 

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 12. března 2018 20:19

Sweet Potato Prsa za mě normální, i ohoz nevypadá tak špatně a celkem jí to sluší , ale nejspolečenštější příležitost , ke které jej lze použít, je schůzka se špionem protistrany na terase apartmánu ve 124.  patře mrakodrapu s výhledem na Šanghaj. 

V o jen něco formálnější společnosti musí ten dojem, že se děvče chystá šaty v příštím okamžiku odložit, vzbuzovat v okolí mírné rozpaky.  

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 12. března 2018 23:09

andulka01 Já diskuse pod články nečtu, ale dokážu si docela představit, co se strhlo a že má někdo potřebu slečnu bránit. Podle mně není problém v prsou (a podle některých kamarádek vím, že když někomu narostou velký prsa v tomhle tvaru, nenadělá s tím absolutně nic - vyjma zmenšovací plastiky). Ale když už jednu takový prsa mám, tak je snad přiměřeně oblíknu, ne abych na to ještě upozorňovala celej národ v přímým přenosu? Ale tak slečně je dvacet, tak z toho snad ještě vyroste... 

20970 příspěvků moje polička 14. března 2018 07:22

Hříšné nohy Dary R....píšou....

20970 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:21

No a teda Elišky Kaplicky nevim teda, ona neni ošklivá, asi, nechápu co to dělá...

Offline dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:22

Mutziputzi 

Ten muž po její levici

20970 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:26

dzizisketa Takovejch fotek mam Ten článek byl právě o něm, že nadějnej magistrátní úředník, chtěla jsem dát fotky, že jako v reálu třeba nebude takovej jouda, ale kluk mi teda nepomáhá)))

Offline dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:34

Mutziputzi 

Já umím vyhmátnout podstatu

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:41
20970 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:43

viktorka_od splavu Ale no tak, i voliči a činovníci ANO jsou lidé jako my...včera jsem viděla Andreje v televizi na nějakym rajzu po severu a slušelo mu to, roláček

Offline Janulik03
20346 příspěvků moje polička 14. března 2018 10:46

viktorka_od splavu prosím vas. babulky, nedávajte blvajucich smajlíkov pred a vlastne ani po obede. Má to na mňa stimulujuci vplyv. Ďakujem za pozornosť. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. března 2018 11:28

Mutziputzi http://eliskakaplicky.cz/

​zázraky na počkání, nemožné do 3 dnů aneb poručíme větru..dešti...  :-)

20970 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:07

Postava podle fanoušků nemůže bejt dílem přírody...pak je to na solidní reklamaci tedy

https://www.super.cz/550612-jeji-telo-pry-nemuze-byt-dilem-prirody-kolumbijska-moderatorka-ohromila-fanousky-postavou-v-bikinach.html

Offline Isca
4892 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:13

Mutziputzi Prosím o odborný názor, co je špatně 

20970 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:16

Isca Nejde o odbornost ale o zrak - tlustý nohy?

Online Kokoska
35094 příspěvků moje polička 14. března 2018 12:30

Mutziputzi Spíš se mi zdá, že má o nějaký žebro míň.