Mutziputzi 50??? no to me cekaji pekny veci![]()
VIP zjevy
viktorka_od splavu aaale, neboj, je to v pohode. ![]()
Teda ale s touhle padesátnicí ať už jdou taky do háje, ne, takovou postavu ani v šedesáti nechceš!!
https://www.super.cz/556145-byvala-modelka-sla-do-bikin-opravdu-brzy-oslavi-padesatiny.html
Ale nevím, co je lepší, jestli tohle, nebo takový ten "molitan" z předešlé fotky. Mám vždy pocit, že do takového břicha se zaboří ruka a vyleze z druhé strany.
whiskas molitan z předešlé fotky?
Potrefenáhusa To bláto kolem pupku. Ale o.k., uznávám, že já jsem s těma břichama poněkud zvrácená
.
whiskas to jo teda, mně přijde, že tam nic nemá
Potrefenáhusa Já už to tady přestávám sledovat, furt se tu řeší podle mě úplně v pohodě pěkný baby, který mají úplně normální váhu, nudaaa, ani Kristelovou už sem nedávají.
Lamicka Ja vidim prumernou holku s prumernou postavou, prekvapive se o ni pise pomalu jako o bohyni, to mi neni jasne proc
Lamicka Tak víš, jak ... jsem zatížená na placatá, pevná (!) až vyrýsovaný břicha. Ale už tedy také snižuji nároky
.
Třeba něco takového se mi líbí :-).

Mutziputzi Bohyni nevidim, jen peknou holku. Netusim, kdo to je.
Mutziputzi A její kolena taky prošla? To Ti nevěřím
.
whiskas Coz o to, to se mi taky libi, ale uplne stejne se mi libi ta "bohyne" nebo klidne holka s postavou twiggy. Nemusime byt vsichni pres kopirak.
whiskas no celkove ma nohy desny!!!
Lamicka Taky nevím, kdo to je, ale schválně to tak píšou proto, aby se toho chytly české dorostenky po sezóně a měly se nad čím bavit v polední pauze. Páč woe bohyněěěě...
Místo toho by tu měl být král Prahy a jeho koc!![]()
Luna Jdu mrknout na IG co je u nich noveho
whiskas molitan? Bože......![]()
Luna čo je to dorostenka po sezone? Ja nejsu zdejší![]()
Janulik03 Zapšklá kráva co na o pár let starších starejch vraždách hledá nadbytečný gram tuku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí