Břicho v pohodě, od hlavy k bokům paráda. Ale nohy jsou děsně krátký, stehna proporčně ještě ok, ale lýtka jako by někdo osekal o aspoň 10 cm. Kolena taky nic moc. A přesto na mě působí celkově dobře.
VIP zjevy
domenica já netuším o koho jde takže jsem neviděla žádnou jinou její fotku, ale tady mi přijde že dojem krátkých nohou může dělat to foto, jak je v nakročení. jako jo, nemá ty nohy hubený.. ale mně se líbí dost. fakt krásně ženská. blbý že obvykle tyhle typy starší jsou pak mašiny nebo musí strašně hladovět
tak pani nebo slecna je z jizni ameriky a to myslim uz rikala v blahe pameti stricc, ze tam je ideal krasy hodne posunutej smerem k tezsim podvozkum. (jak to tak pisu pro mne idealni zeme.)
moora Prima, já bych si zase klidně adoptovala tohle. Alespoň nebude v rámci poptávky fronta
.

Zda se mi,ze to bricho dost zatahuje,vidi,ze ji nekdo foti... Realita bude podle me horsi. Myslim slecnu na plazi.
Emerald I s horší realitou by jí myslím 9 chlapů z 10 dalo plný počet bodů, pokud se teda svět už úplně nezbláznil.
whiskas Chlapské ruce. Ty vylezlé žíly.. Na ženské to hezké tedy není.
Dadoo A mně se to líbí
. Lepší než ruce oplácané - tedy můj názor.
A dotyčná se mi líbí řeba zde. A už s ní končím.

Dadoo A mně se to líbí
. Lepší než ruce oplácané - tedy můj názor.
A dotyčná se mi líbí řeba zde. A už s ní končím.
Postava možno ok ale to líčenie je otras. To sa neviem ani sústrediť na tú postavu
moora Prima, já bych si zase klidně adoptovala tohle. Alespoň nebude v rámci poptávky fronta
.
Toto už ale bude nejaká fitness v rysovačke nie? Ja by som asi v bežnom provoze takto vyzerať nezvládala.
paktofonika Neřešila jsem obličej, natož líčení, ale postavu
. A podle mého názoru vypadá dotyčná na té poslední fotce mnohem lépe, než na fotce na pláži. Ale je to fakt jedno. Dáma už byla probrána docela detailně.
paktofonika Sacharidové vlny a následné odvodnění...
whiskas Mám pocit, že nikdo tu netvrdil, že není na světě žádná, co by vypadala lépe než dáma na pláži.
Dánka po rozvodu nebyla spokojena se svým tělem, tak začala cvičit a zhubla...
Sweet Potato To taky netvrdím, jen jsem psala, že dotyčná se mi prostě nelíbí - to se může, ne? A pak jsem napsala, že když už, tak se mi více líbí na té starší fotce. A už ji nechám být, stejně moc netuším, kdo to vlastně je.
Proč tolik lidí vždy popudí, když někdo nesouhlasí s "většinovým" názorem? A navíc v případě, kdy opravdu o nic nejde.
Většině se líbí, mně ne, tím by to mohslo skončit.
Ale pokračovala a teď už se cítí fajn...
999 Tys to rozsekla, ta druhá fotka je fakt
.
999 A podle vzhledu v obličeji jí to trvalo tak 10-15 let.
999 ježiši:-O
To neni možný snad ani toto...někdo k politování, někomu čouhá sláma z bot na sto honů, někdo obojí a na závěr kudlanka Kaplicky...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí