Janulik03 O.k., to beru a chápu. V plavkách jsem se nevystavovala snad nikdy
.
VIP zjevy
viktorka_od splavu Jí by stačilo, kdyby neházela takovýhle ksichty. Já mam pocit, že jí Kaplický ze své optiky o dvě generace staršího chlapa vsugeroval jaká je děsná samice a Eliška v tom pojede až do důchodu, já bych se bála, bejt chlap v její blízkosti, že mě zmermomocní a pak sežere!
To je naprosto přesné.
whiskas Tak konečně jsem pochopila, o čem mluvíš, když říkáš, že máš břicho a špeky... Protože jestli ta holka s tím molitanem, je v tvých očí hrozná, tak to potěš. Její břicho mi přijde vyloženě ženské, sexy... Nohy by mohla mít lepší, ale myslím, že se na pláži celkově bude líbit...
Včera jsem si prohlížela stará čísla Playboye ze šedesátých let a ty holky byly nádherný... A pochybuju, že nějaká z nich byla někdy v posilovně :-).
999 Souhlas ve všech bodech.
a opat sa riesia postavy
tak vam tu pridam par chutnych chlapcov pre zmenu ![]()

999 Sweet Potato Tak mě nebijte, ke své břišní úchylce jsem se bez mučení přiznala. Někdo kolena, někdo vlasy, někdo břicha
.
999 A já nepsala, že je hrozná, psala jsem, že mně se extra nelíbí a už vůbec ne, jako nějaký idol, či co tam o ní psali.
pecka chlapci jsou super, chtela bych aby muj syn styl resil
Mutziputzi som vedela,ze sa ti budu pacit ![]()
pecka no fakt, mam rada ty mlady modemany![]()
Mutziputzi já mám radši starší modemany ![]()
whiskas hele ja nechci rejpat moc, ale tohle je podle me rozdil teda.
ty prvni dva radky mi prijdou o dost horsi, sorry za robor. Me se teda jeji bricho libi.
Ale nevím, co je lepší, jestli tohle, nebo takový ten "molitan" z předešlé fotky. Mám vždy pocit, že do takového břicha se zaboří ruka a vyleze z druhé strany
A já nepsala, že je hrozná, psala jsem, že mně se extra nelíbí a už vůbec ne, jako nějaký idol, či co tam o ní psali.
0zero7 Fajn a mně se nelíbí. Je to o.k.? Ukázala jsem, jaká břicha se líbí mně, ale chápu, že six pack není snem každé ženy.
Voldánová na zahájení Febiofestu. Otisk doby poněkud vyčpělé..

0zero7 Ale vygooglila jsem si ji (jinak jí vůbec neznám) a uznávám, že má pěknej zadek
. A tady se mi fakt líbí celá.

Dadoo Pincezna
.
whiskas To bylo přesně to první, co mě napadlo. Vyčpělá princezna. ![]()
Dadoo Ty vlasy, aaaaj.
whiskas vsak jo, ja jen ze mi to prislo drsnejsi nez jsi posleze tvrdila. Me se buchta libi
0zero7 Jasně, každý má jiný vkus, což je jistě dobře.
Ale nevím, co je lepší, jestli tohle, nebo takový ten "molitan" z předešlé fotky. Mám vždy pocit, že do takového břicha se zaboří ruka a vyleze z druhé strany.
molitan ze spodní fotky bych brala všema deseti. než to na horní fotce, s dovolením bych si raději ponechala SVUJ molitan. (mimo to na spodní fotce molitan fakt nevidím. vždyť má to břicho plochý...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí