Ounz Souhlasím, tak proč se tady pořád někdo kritizuje? Všichni jsou krásní, tak snad komentovat jenom hadry a je to cajk.
Nepředpokládám, většina zde kritizujících/komentujících totéž dělá v běžném živote.
Ounz Souhlasím, tak proč se tady pořád někdo kritizuje? Všichni jsou krásní, tak snad komentovat jenom hadry a je to cajk.
Nepředpokládám, většina zde kritizujících/komentujících totéž dělá v běžném živote.
whiskas všichni sou krásní..mňo, ale každýmu se líbí něco jinýho. Myslím, že jde spíš o styl komentování hlavně.
Ounz O.k., to beru. Ale ty psychologické rozbory mi přijdou směšné.
mmm...vitální a vnadná padesátnice píšou, pánové a pořád volná, a nepůsobila vulgárně, pánové vrněli blahem![]()

whiskas O těle Verešové tady nikdo nikdy nepochyboval. A kdyby Mutzi neupozorňovala, že má Dara ošklivý nohy, tak by o ní nikdo neřekl ani prd...
Mutziputzi Začíná mi jí být líto...
999 Proč? Že jí zapomněli přefiltrovat? Jinak šaty příšerný...
Jinak nechápu tyhle fotky....jako proč a pro koho.... díky sexy prádlu mi přijde spíš jako po operaci :-)
whiskas á to nie je o nejakých psycho rozboroch, to je proste o vyjadrovaní. akože každému sa páči niečo iné, tak sa snažím používať JA formu. Mutziputzi tu niekde o tom mala pojednanie, v ktorom to vysvetľovala. Ako príklad by som uviedla, že zásadne nie "to sú strašné kolená" ale správne je "mne sa také kolená nepáčia"
.
stes Protože už nad sebou absolutně ztrácí kontrolu. Nedokáže být za dámu, má kolem sebe asi blbý rádce, chybí ji vkus...
999 Možná je sama se sebou spokojená a když jí čas od času bulvár podkouří, jaká je to samice...![]()
999 Zajímalo by mě do jaký míry je to způsobený tim, že nemá životního partnera, u ní mam pocit, že je permanentně na lovu, a to nejlépe v generaci jejího syna, připadá mi že si něco permanentně dokazuje, no něco, to že je stále děsná samice, leč spíš babkovatí, zřejmě to nevidí, pro ní lepší varianta.
Cim to je, ze tady ta Dolezalova vypada tak divne, mnohem starsi?

baltik Ježiš Jindra a Jindra
Žena z lidu ne, žádná reklamní retuš!
Mutziputzi To taky nevím, proč se tak prezentuje a asi tu směšnost nevidí.
Já bych ji normálně zařadila do kategorie blbka, ale zažila jsem ji kolem charitativních akcí její nadace La Sophia a přišlo mi vyborná. Hledá talenty (umělecké i sportovni) mezi dětmi z dětských domovů a zajišťuje jim finanční podporu, aby svůj talent rozvíjeli. Zároveň jim stanoví pravidla, řekne jim, že nezaplatí trenéra, pokud se budou flákat ve škole, vozi jim nejlepší sportovce a umělce, aby měli vzory, kam se můžou vypracovat...
whiskas no celkove ma nohy desny!!!
Pro příště: její nohy nejsou celkově děsný, ale tobě se prostě nelíbí.
Také se polepším
.
999 Jo no právě, taky jsem jí slyšela mluvit, chytrá ženská, holt ale umění stárnout a vkus to nezaručí
whiskas celkově má nohy děsný, dle mého!
Ale je fakt, že přednášku na toto téma jsem zde pořádala, taky jsem to schytala)))
Mutziputzi Dle mého taky, ale tak chtěla jsem si zatrénovat, tak jsem tě s dovolením použila. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.