razorblade Ještě bych jí vyměnila kabelku. Tahle vypadá, že si ji spíchla večer ze starých džínů ![]()
VIP zjevy
Mutziputzi myslim, ze kdyby babiska vymenila uces a doprovod, takji to moc slusi :D ten overal se mi libi moc.
Mně se účes i doprovod líbí, overal ala sultán Sulejmán moc ne, zezadu tipuju že to musí vypadat eště stokrát hůř, musí v tom mít pr*el jako pivovarskej valach, kabelu bych taky nechtěla...no vlasy a Andrej vizuálně jediný dobrý...Andrej, pro jistotu opakuji, vizuálně![]()
razorblade taky se mi overal libi a presne me napadlo,ze Babis se k nemu nehodi.:-D
Agáta opět na molu.
Sweet Potato no ty krabe. To je lowcost jak vyšitej
Sweet Potato to je fakt des a hruza,taky sem ty fotky videla a neverila.![]()
Sweet Potato tomu se fakt říka modelka???
Sweet Potato
Agáta je výborný lék na komplexy!
Mně jí je normálně líto, takhle mi bylo naposled lito Bartošový!
Sweet Potato zrovna sem s ní běžím
a pod tím: postavu má sice ideální, ale ještě chce hubnout...
Cim to je, ze tady ta Dolezalova vypada tak divne, mnohem starsi?
taky jsem se na to koukala, viděla jsem i reklamu v tv.
myslím, že jedna prostě je starší, s tím nikdo nic neudělá.
a druhak - jí nesluší vůbec žádný makeup, resp. žádný vizážista ještě netrefil nějaký, který by jí seděl.
hlavně jí nesluší zvýrazněné obočí, které z ní vždycky udělá marfušu, ani líčka, ani ta rudá rtěnka. prostě jí to nesedí.
z fotky navíc není vidět, že v reálu má makeup, který vypadá moučně (ten má taky vždycky, nejsou jí schopni vybrat nějaký, který nedělá dojem plácla jsem xicht do misky s moukou, nevím, proč).
Ounz Krabe?!
To si s dovolením půjčím.
Sweet Potato neznáš jo? ![]()
Ounz Je to z něčeho? Napadá mne leda SpongeBob.
Jiná Realita Ještě takovou tu lodičku na hlavu a vypadá jak sovětská vojanda Zoja z 2. světové.
Sweet Potato já ani nevim, řikáme to s kamarádkou už docela dlouho..( já sem na filmový hlášky ale děsně slabá, takže nejsem spolehlivý zdroj)
Tak mně se overal docela libí, hlavně barva. Doprovod se mi nelibi ani vizuelně a účes ala Barbie toleruju tak do 35 max. No záleží na vkusu každého soudruha,jak řekl klasik. Koblížková je bez filtru v mých očích opravdu ošklivá. Ovšem modelka Agáta...to je nářez. To fakt neni normálni, vydávat se a prezentovat jako modelka![]()
Se dívám na fotky z MBPFW a paní mluvčí ANO má taky zelenej overálek, to je nějakej vnitrostranickej trend?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí