viktorka_od splavu jakože jste ji přes makeup nepoznala? ![]()
VIP zjevy
Jiná Realita ne. ale já s tím mám teda problém.. i tak to asi bude vono, prostě když si namaluje na obličej cizího člověka, vypadá divně:-)
Mutziputzi
To doufám, že jim to dá solidně vyžrat. Tak holt ta důra skončí někde u tyče, no. Na dvojitejch směnách
Nebo pod jinou kamerou se stříkací pistolkou.
Mutziputzi Já ji znala v době, kdy to ještě nebyla Monika od Mareše a vždycky se mi líbila... Zvláštní, netuctový typ...
999 Mně se taky líbí, i když bych asi jako první nepoužila v hodnocení slovo "hezká". Ale jak říkáš, zajímavá a netuctová. A líbí se mi, jak se poprala s tou rolí Leošovy přítelkyně, je mi prostě sympatická.
Garfie A víš, že ona je naživo i hezká...:-). Foťák ji nemá rád, proto možná ty blbý filtry...
999 Mně přijde, že ted jí to sluší stokrát víc, než když s Leošem začala. tenkrát se mi hrozně nelíbila, byla taková odulá, jak nateklá, oči šikmé škvírečky.
Dnes vypadá podstatně líp, nějak jí splaskly tváře a zvětšily se oči. Dneska se mi líbí.
Teda nejsem z těch co tvrdí, že v padesáti je nutný vypadat na 30, ale Sklenaříkový bych o deset víc teda řekla, 46??
Sedim si na vedeni, tech 46 ji je ne? Jakoze nevypada na min? Me teda zarazily ty ruce celkem, mozna je ti i filtrama?
Mutziputzi TVL ty ruzickovy vypadaj jak vystrihovanky!! To je des, to nevymyslis.
brrr tak myslet si,ze VB nepodstupuje zkraslovaci procedury by bylo asi naivni.Podle me je proste napichane ma.:-)
Jak ma ty licka naducanyyyy, ou jee. Me ona nevadi, nosi super hardy, akorat ta premalovana pusa, PROC?? Dela to skoro porad.
Mutziputzi Ty no makeup selfie - jak Kim ma v selfie nenapadne i chuvu, at je jasny, ze ona ma ten no makeup look zmaknutej cha cha
No at jen neplevelim komentama, zde instagram BS, ja fakt nechapu to ujizdeni na satickach "aninepodzadek" BS je podle me jedna z osob, kde je bohuzel patrny, ze je lehce duta. Jinak teda maka fest, pokrok za posledni tri roky jak blazen. Ale ty saticky.... jauvajs...
0zero7 a proč myslíš, že maká? aby mohla (málem) ukazovat zadek v šatičkách
0zero7 Som kdesi čítala že byala byť novou tvárou Kenzo tak som dosť zvedavá.
0zero7 Já mam u ní pocit, že kdyby zajda vzal roha, zas si oholí hlavu, IMHO vypadá v ksichtě úděsně.
Dianu mam ráda, správná hysterka dle mého, ale zpětnou optikou mě udivuje, tehdá jsem jí vnímala jako starou bábu co má na to nárok samozřejmě, jakou měla fakt nic moc postavu..

Fuj to je morbidni prehled.
Mutziputzi já jsem měla dianu nějak podvědomě zařazenou jako hrozně oblékanou, ale ty fotky v článku jsou naopak všechny celkem fajn, samozřejmě odhlédnuto od přelesklých silonek, což se tehdy nosilo, a dobového ducha, a tak, ale celkově mě to nějak pozitivně překvapilo
možná to mám kvůli těm disney loveckým oblečkům, když ještě s charlesem jen chodila?
myšleno toto, když se řekne diana, já vždycky vidím něco takového
ještě měla určitě zelený.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí