Karoleena Snad Andrej nekupuje stejné dárky manželce i sekretářce. Pardon,mluvčí.![]()
VIP zjevy
Jsem myslela ze je to ta nohata svedka, ale vono ceska Beckham! No filtr nevic!

Prokristapána. To nemaj co žrát, že musí chodit předvádět i v tomhle stavu?
To jsou věci...
na stories Kristelka dala, že se o ně nemáme bát, tak jsem v klidu ![]()
Mutziputzi A kde sú tie skvelé správy ktoré avizovala pred 2 týždňami?! Či to myslela tú súťaž o Strongbow?
Reklama na bludy v každom druhom príspevku,že to tých ľudí baví.
Já bych to tipla na pár hodin veřejně prospěšnejch, u Řepy to trochu komplikuje, že je prej v podmínce, Král Prahy![]()
stes K te Koblizkove, ted nekdy na super.cz byl clanek, ze ji Mares slozil pisnicku...neco potkali jsme se na svatbe dvou kluku, libila ses mi moc, holka co pripomina Avatara.... A to je presny:-). Mne se na ni nelibi hlavne ta plet, ale tak s tim nic neudela.
Mutziputzi Fuj, je mi z nich blbe, to s tou Erbovou je fakt nechutny, at uz je jakakoliv.
Karja Mně se stylem Koblížková fakt líbí, ale tohle je trochu přehnaný, chtělo by to uvěřitelný filtry

Karja Já ani nevim jaká je Erbová, ale jednou s ní má dítě a já bych mu přála, aby to po něm jednou chtělo vysvětlit
Karja Já ani nevim jaká je Erbová, ale jednou s ní má dítě a já bych mu přála, aby to po něm jednou chtělo vysvětlit
Ono už stačilo, jak jí najednou začal nadávat do Cikánek. To mu to nevadilo, když na synkovi pracoval?
Ale je to povedená dvojka, hotový géniové oba dva. Platit ten inzerát cash pod x kamerama
No, tak teď budou mít publicitu konečně pořádnou...
barbucha Já jsem hlavně zvědavá, kde Beckhamovi z Nemanic vezmou na kompenzaci újmy Erbový, která je předpokládám zažaluje obratem![]()
Karja Mně se stylem Koblížková fakt líbí, ale tohle je trochu přehnaný, chtělo by to uvěřitelný filtry
uz chapu proc mi vzdycky pripada takova divna.. pac to neni zivej clovek po tom vylepseni
To doufám, že jim to dá solidně vyžrat. Tak holt ta důra skončí někde u tyče, no. Na dvojitejch směnách ![]()
viktorka_od splavu Já jsem jí párkrát viděla, bydlí nedaleko a ona je fakt ale hezká, zvláštní, neskutečně hubená teda, myslim, že je to jediná velikost nula co znam nebo teda viděla jsem naživo a není anorektická, ale proč to takhle přehání nechápu, nemá důvod.
dzizisketa zdálky dobrý,
ale obávám se, že při bližším záběru by to vypadalo podobně, jak na předchozí straně. hádám je tu nějaký filtr nebo ps.
když byla třeba ve stardance, tak na ní makeup taky vždycky vypadal blbě. já bych takhle laicky řekla, že jí nesluší žádné tmavé stíny, že pro ni tak leda nějaké jemně barevné. ve stardance mi právě ten jemně kouřový stín na ní pokaždé přišel nepěkný.
třeba tohle myslím. taky hned vypadala nějak staře.
pro srování tady je asi z tréninku, má jen linky, ani podl
e mě nemá žádný makeup na obličeji a ještě vypadá zpoceně, ale stejně mi to přide bez stínů lepší.
pro srování tady je asi z tréninku, má jen linky, ani podl
e mě nemá žádný makeup na obličeji a ještě vypadá zpoceně, ale stejně mi to přide bez stínů lepší.
ježiš doteď jsem netušila o kom je řeč!:-)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí