Jiná Realita To jsou ty návraty osmdesátek, co proti nim brojíš, změna vnímání
V mých dětských očích to taky byla staromódní madam, až na výjimky, zejména po rozvodu.
VIP zjevy
Takhle by mohla uspět i dnes, ne? Stačilo by lehce přetvarovat vlasy.

Tady na té fotce vypadá jak těhotná. Pár měsíců před smrtí, se divím (nebo si už nepamatuju), že by se toho chytli novináři a spekulace o spojitosti se smrtí se nevyrojily....
Mutziputzi no BS oblicej des uz dlouho, nevim, proc s tim nic nedela...
moninika vsak se prave spekulovalo, ze byla tehotna s Didim a proto museli umrit...
ups...

Mutziputzi
mi se to libi, nikdy nerikej nikdy!
Lilly_Ku coz o to, ale tohle je Kvitova![]()
Mutziputzi aha, to je ta tenistka? Jak s tim souvisi? (Nebud za debila lilino, hlavne nebud za debila :)))
Edit jo aha asi na obrazku co? ![]()
![]()
Lilly_Ku ano, na obrázku je Kvitová
s tou taky chodil
Lilly_Ku To ustojíš, v klidu...na fotce Kvitová no, Extra šlo hrozně do háje co odešel muj Pavel no![]()
Ovšem to stojí za to![]()
https://www.facebook.com/KackaBlazkovaVonBahnhof/videos/1902964686700577/
Mutziputzi To se nedalo dodivat! To je prilis legrace najednou!![]()
Co móda na Andělech? sledovaly jste? Za mě snad nejhorší Klára Vytisková. Už dlouho jsem ji neviděla, vždycky se mi hrozně líbila, ale tady teda...
A líbila se mi Bára Poláková (jen bych jí dala o něco menší kabelku, a trochu umazala pandu z očí) a nepochopila jsem Vojtu Dyka v jeho vlajkovým obleku (ale já jsem to nesledovala, jen fotky, takže třeba to mělo nějakýkontext)...
Omllouvám se, jestli budou obrázky menší, jiné sem nenašla...

Camp_L Jeden horší než druhej, fakt buranov![]()
Ještě to slušelo Mišíkovi. A na strašáka za mě aspiruje i Černochová (ale té to odpustím, protože ji mám fakt ráda, ale ona se většinou oblíka horzně) - fotku, co by šla zkopírovat nemůžu najít

Camp_L
No prva fotka je katastrofa, druhá ma katastrofálne líčenie a bombera na šatách? Kabelka 1m x 1m? A k poslednému nemám slov. ![]()
Čo hovoríte na Britney. Retušovali asi dosť.

Camp_L prosim..já normálně kdybych na to musela koukat, asi exploduju z návalu trapnosti, Anděl, Český lev dtto, jak tam exhibujou sami pro sebe, páč nikoho nezajímaj a čim víc politika, tim jsem chytřejší, bohužel ale stále nikoho nezajímám, sláma z bot na sto honů z toho jejich světa

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí