VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:32

continuity chudáci děcka

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:38

Mám v okolí i obrácený případ. Mému kamarádovi odešla žena a nechala mu dítě. Neví ani kde je, neplatí nic. Našel si druhou a vše se opakovalo, jak přes kopírák. Jen ty děti mu tam nechala dvě. Ví sice kde je, ale nepracuje, takže peněz se nedočká a táhne to sám už kolik let a stará se o 3 děti. 

Offline continuity
43318 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:39

to se mne docela ulevilo, ze to vidite stejne. kecat ji do toho nebudu, to je kazdeho vec, ale divne mi to teda prislo. i toho prvniho muze mela docela skrblika, ale to vydelavali priblizne stejne a toto mi prijde vol2 akorat v zazobanejsim vydani. 

jinak toto se (ne)povedlo kamosce, celou vysku vykladala, jak je jejim cilem dobre se vdat a delat domaci pani. tak si nasla pravnika a diteti kupuje obleceni po bazarech, protoze on ji muzik odmita davat penize.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:44
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu tak on asi neresi jidlo, domacnost a spolecne dovolene, ale takove ty navic veci, treba darky k vanocum, sportovni vybaveni uz ne a to se z materske tahne blbe. a kdyz je vezme do bazenu, tak deti mu chodi specialne podekovat. (jako, ze to zaplatil, ne ze je tam vubec vzal).  no pravda kdyz o tom tak premyslim, tak nasi nevdecni haranti na vikendu v Alpach jeste prudi, natoz aby dekovali, tak na tom neco asi bude 

ale stejne mi to prijde divne. 

​rozumim spravne, ze ten muz ma za partnerku (nebo manzelku) zenu, ktera ma dite z predchoziho vztahu a on ve vztahu k tomu diteti resi darky k vanocum? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:47

viktorka_od splavu já se přiznám, že nechápu, proč lidé ve vztahu "nebudu živit tvého haranta" zůstávají. i když já na lidech chápu máloco. ale s takovým přístupem prchám. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:47
Reakce na Mutziputzi:

continuity To je strasny, v jedny domacnosti bude jedno dite dekovat a druhy teda asi nebude muset...sileny

​a jo, tak jsem to pochopila spravne. Co to je proboha za ubozaka? ja si neumim predstavit, mit muj partner deti z minuleho vztahu, delat rozdil mezi nimi a nasimi pripadnymi detmi. Co je to za mentalni chudaky takovi lidi? to je strasne. Vzdyt to dite neni cizi, ale meho partnera, tak ho tak snad beru, ne? jako clena rodiny, tecka. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:49

Jiná Realita , jo to naprosto souhlasim, vzdyt to o tom cloveku vypovida neco velmi nepekneho. Neumim si predstavit byt s nekym, kdo by byl schopny neco takove rict. 

49392 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:49

Renusatko tak to je chlap docela chudák, ale docela zvláštní to dvojí opakování, asi má smůlu na stejnej typ ženských... jinak z doslechu znám podobný případ akorát paní se pak "usadila" s nemajetným partnerem a najednou si na děti vzpomněla a vyžádala si je do péče + pořádné výživné. a soud jí vyhověl i když se celou dobu co si "užívala" o děti staral otec...

continuity jo člověk si často nemůže pomoct, holt ho přitahují ty samý typy. já zas vždycky vybrala přesný opak - takže jsem fásla prostě opačný extrém:D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:49

Renusatko jakože tři úplně cizí děti, nebo tři jeho děti 

49392 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:51
Reakce na Jiná Realita:

viktorka_od splavu já se přiznám, že nechápu, proč lidé ve vztahu "nebudu živit tvého haranta" zůstávají. i když já na lidech chápu máloco. ale s takovým přístupem prchám. 

​no ono to tak většinou není od začátku. obvykle až poté, co si s tím člověkem pořídíš nějaké další společné děti.. a to se pak prchá prostě těžko. a ano je těžké v takovém vztahu žít.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:54

jinx nemusel by to ani říkat, stačilo by jednání opomenutím!

49392 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:55

Jiná Realita nevim jak tenhle případ, ale znám jeden z mládí, kdy po pár letech si žena opuštěné dítko taky vyžádala zpět - ale s tím, že vůbec není manželovo. nakonec poté, co je odmalička vychovával, musel dítě "vrátit" a už ho nikdy neviděl...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:56

Jiná Realita Jsou jeho všechny 3. 

viktorka_od splavu Já mám takové kamarády dva. Ten druhý teda měl v péči dva kluky po dohodě, tam asi nějak peníze fungovaly a dnes už jsou kluci dospělí. 

49392 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:58

Renusatko no samo, to vůbec není výjimečná věc

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. března 2018 20:59

viktorka_od splavu Ještě se kamarádi znají, jsou z jedné vesnice. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:00
49392 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:02

Jiná Realita nojo, vždycky když si připadám se svými spletitými rodinnými vztahy jako exot (páč pocházím z totálně nudné "spořádané" rodiny), vzpomenu si na všechny tyhle další exoty a jsem zas v klidu

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:10

continuity 

To jsou příběhy teda, nechápu, jak někdo může pro své vlastní dítě chtít cokoliv horšího než to nej, ať už je druhým rodičem kdokoliv. A taky nechápu, s kým jsou lidi schopní děti mít, proč si jich dělají víc, než uživí, jak může máma od dítěte jen tak odejít a nezajímat se... Když tohle čtu, jsem fakt šťastná za to, co mám.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 28. března 2018 21:40

Ta Dara, to mě překvapilo. Připadalo mi, že Rytmus se k ní dost hodí než tenkrát ten zpěvák z Wohnout.

Offline stes
9338 příspěvků moje polička 29. března 2018 08:07

Ronna No minimálně byli stejní exhibicionisté.