VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 29. března 2018 13:47

Tak u nás doma to funguje jinak, asi jsme divní. 

Manžel se rozvedl, když dceři bylo 5, jeho bývalá žena odešla za jiným. Manžel kromě alimentů platí dceři školu (teď je na VŠ), pořizujeme jí sportovní vybavení, počítač, telefon, oblečení, jezdí s námi na dovolené, výlety, tráví s námi hodně času, atd. A přijde nám to všem naprosto normální. Nebyla bych s chlapem, který se nedokáže postarat o svoje dítě, nebo si přes dítě vyřizuje účty se svou ex. A on by zase nebyl s babou, která nechápe, že je pro něj dcera nejdůležitější člověk na světě.

S jeho dcerkou to funguje celé ty roky, máme pěkný vztah (mluví o mě jako o macešce) přestože manželovala bývalá žena od rozvodu komunikovala jen přes SMS a od dceřiných osmnáctin už vůbec.

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 29. března 2018 13:48
Reakce na evik77:

Lilly_Ku  No přece nebude milence /nové partnerce vykládat, že  manželka/bejvalka je skvělá, ale odchází od ní, protože on je píp píp píp píp píp a charatker taky nic moc. 

​ja nepotrebuji aby mi o byvalce cokoliv vykladal. uplne mi staci dve vety proc se treba rozesli. pokud, jako muj stavajici, zil delsi dobu sam, tak to nelustruji uz vubec. k cemu to jako ma byt?

ale treba mela jsem chlapa, co mi vykladal o byvalce, se kterou zil nekolik let strasny veci. tak ten letel.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:06
Reakce na Mutziputzi:

stes Z Broumova prosim, pán není od nás

​Blb je bohužel od nás, z Brumova, Broumov s ním nemá naštěstí pro jeho obyvatele nic společného :-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:13

continuity jj, jeden s ktorým som randila pár mesiacov, mal s bývalou malú dcéru, a neustále mi vykladal, aká je tá bývalá psychopatka. No po tých dvoch mesiacoch som pochopila, z chlapíka sa vykľul generálny blb, a ja som zdrhala kade ľahšie

Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:15

holka hnědooká 

V Gabře a Málince se psalo, že tam děcka uspávali tím, že jim dudel namočili do slivovice, a pak ty děti byly takové trochu bledé, nezdravé a zabržděné... (dovolím si takto obecně žertovat jen proto, že u nás, jen o kousek dál se to beztak dělalo taky)

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:29

no a k tem psychopatum. oni asi nejsou rozpoznatelni na prvni pohled, ale na ten druhy uz vetsinou neco nesedi. mela jsem kolegu, co podaval na manzelku trestni oznameni za tyrani zverene osoby, pricemz kdyz mel deti on, tak o ne pecovali po vecerech sousede, aby mohl za svymi zajmy. radsi jsem se neptala, cim se jako pani provinila, protoze to by si jeden mohl narusit dobre spani na hodne dlouho. 

no tak ten vykazoval psychopaticke rysy uz od pohledu. 

ale cast psychopatu dokaze sve vlohy usmernit, nekam to obvykle dotahnou, protoze netrpi na obvykle hemungy bezne populace. jeste je velke stesti, pokud cestou nahoru potkaji nejakeho kouce nebo skolitele, ktery jim vysvetli, ze s podrizenymi se nemuze zachazet jako s poddanymi, oni pochopi, ze z lojalnich zamestnancu plynou jiste vyhody a alespon obcas se snazi aplikovat, co se tam naucili. jinak je to kolikrat teda taky pekne peklo. zazila jsem manazera, co bezne rval nejenom na sve pozrizene, ale i na dodavatele. to je pak parada, kdyz clovek potka na recepci uplne konsternovaneho 40leteho managera z nadnarodni korporace, protoze zakaznik na nej rval jak na male dite - nic spatneho neprovedli, jenom se vysledky odborne analyzy neshodovaly s vlhkymi sny dotycneho. 

Offline Dadoo
11702 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:38

Alena_In ja jsem taky maceška 

Offline Dadoo
11702 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:38

Alena_In ja jsem taky maceška 

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 29. března 2018 14:44

Alena_In to je moc hezke, ale neni to zas tak uplne samozrejme.

mam kamarada, co si treba do darku pro sveho kluka od manzelky kecat nenecha, ale kdyz mluvim s ni, tak ta mu ma za zle, ze mu poridil boty, protoze stare se mi rozpadli zrovna kdyz byl u nich.

ale to je kravka teda, vubec nechapeme, proc s ni utekl od te stavajici (no teda jo, ale kvuli sexu si ji nemusel rovnou brat).

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:10

Alena_In To jsou krásné situace, tak to vše má být. Je to možné, když jsou lidé velkorysí a také když je odkud brát. Na co bývalé ženy občas zapomínají je, že s narozením dalších a dalších dětí klesá životní úroveň všech dětí, nehledě na pořadí narození a vztahy z nichž se narodily. Zejména ty odcházející manželky těžko chápou, že jejich bývalí muži mohou založit novou rodinu a povít další děti. 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:13

dzizisketa Ja tam zila do mych peti let, zeptam sr nasich, jak me uspavali :-)) 

Offline viktorka_od splavu
49392 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:15

Pavlena některé povahy jsou opravdu zvláštní (obě pohlaví), jako by odmítali přijmout realitu, že ten partner už jim "nepatří". ať už dali podnět k odchodu sami nebo ne, prostě pořád berou toho bývalého manžela/ku jako osobu odpovědnou za svůj život a své blaho. to, že už je jinde a má svůj vlastní život nedokážou respektovat. takový relikt minulosti z doby nerozlučitelných manželství asi;-) A nemusí jít vůbec, nebo ne hlavně, o peníze.

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:17

Pavlena k tomu mam tolik:

1. je vhodne poridit si tolik deti, kolik jsem schopen v nejakem rozumnem standardu uzivit. uplne jedno v kolika svazcich.

2. blbe je, kdyz ten pokles zivotni urovne dopadne predvsim na deti z predeslych zvazku jak se to zhusta deje. 

treba ten muj kamarad vyse dalsi deti nema.

49392 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:20

continuity otázkou je jestli ten výdaj na boty pro nevlastní dítko je výrazný zásah do rodinného rozpočtu nebo ne. pokud ne, tak nechápu... pokud ale ano a nebude na boty pro vlastní dítě... nebo na kabelku;-)) si vzpomínám jak posílala bývalá žena mého ex dítko na prázdniny s instrukcemi "boty ti s sebou nedám, však on ti tatínek koupí", a když jsem byla na mateřské a těch dětí co potřebují boty je víc.. blbý no. ale zas když ona měla z každé blbosti takovou radost, jsem se vůbec nemohla zlobit:-)

Online continuity
43318 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:24

viktorka_od splavu hele neni, rozhodne nestradaji, dalsi deti nemaji. tam je spis problem, ze kamos je takovy ne moc rozumne financne hospodarici, ale jedny boty pro dite to rozhodne nespasi. a nemyslim, ze to bylo umyslne, proste se odlepila podrazka nebo co. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:25

continuity Ex mého dávného přítele posílala děti zásadně v starém a nedostatečném oblečení a obuvi. A zrovna malé alimenty nedostávala, děti jezdily na dovolené, dostávaly sportovní vybavení, tramvajenky, peníze na obědy. Tam se nějakou dobu vyřizovalo přes děti asi dost... ale obráceně, bývalá manželka ho držela pěkně pod krkem, hodně to poškodilo náš vztah, vůbec ne kvůli prachům, ale obírala ho o veškerý volný čas... nikdy jsem nevěděla jestli budeme mít společný víkend, jestli mu náhodou nepředá děti (a u toho já přeci být nemohla). 

49392 příspěvků moje polička 29. března 2018 15:50

andulka01 já mám dojem že v těchto případech prostě není jiná možnost, než být velkorysý. pokud si to člověk může aspoň trochu dovolit. nic jiného se s tím dělat nedá.

Online Sweet Potato
40568 příspěvků moje polička 29. března 2018 16:07

Mutziputzi Tak jakej šel, takovou potkal, že.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 29. března 2018 16:50

viktorka_od splavu Blbě jsem to napsala, vypadla mi věta. Já nemyslela majetkově, do toho mi bylo buřt, já jsem holkám fakt přála. Horší to bylo z hlediska naprosté nemožnosti plánovat si společný čas - bývalka mu hodila děti v pátek odpoledne že je má vzít na chalupu, bez předchozí domluvy a hotovo. Nebo volný čas trávil dostavbou jejího domku, však to přece dělal pro děti... Léta jsem vlastně děti nevídala, protože se to přece nehodilo a chápu, že prostě děti měly přednost.

Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 29. března 2018 17:00

andulka01 a proc jsi u predavani deti nemohla byt, nechtela to ona nebo on?