barbucha
Andělská tvář...Já jsem to jednou schválně zkoukla v telce kdysi a řehtali jsme se u toho jak koně. Pak už jsme jen počítali, kolikrát ještě ten "mrtvej" Blažek ožije. To nemohl myslet vážně, že mu to vydělá!![]()
VIP zjevy
Pokus vo velkofilm po česku, no. Ani nemam nic proti červený knihovně... ale musí se to umět. Troška holt neni žádnej Ridley Scott ![]()
Luna Vždyť ožil jen jednou, ne? Aspoň podle knížky.
Kokoska No ale mam pocit, ze se tam furt dokola zjevoval, bylo to kazdopadne desne smesny.![]()
Luna Mně spíš vadil ten Vranov nad mořem místo nad Dyjí. Ale mně se líbí málokterá zfilmovaná kniha, kdežto přečíst můžu i klasickou červenou knihovnu z první republiky.
Teda neni to velká VIP, ale kam s tím... Mně to přijde nechutný.
A v rámci politický korektnosti očekávám požadavky slepců na pozici pilota!
Kokoska náhodou, červená knihovna z prvej republiky je dobrá. Som ju zdedila po mame a babke a teda paráda. To bolo počteníčko, tak dobre sa po tom spalo. ![]()
![]()

Mutziputzi To je nový pár? A kto je tá žena. No daj podrobnosti, kto to ma hľadať!
Mutziputzi Takžeb návrat k Jennifer se nekoná? Zdálo se mi, že se k sobě fakt hodí.
whiskas hlavne nee jennifer ani angelinu
whiskas No ja na jeho miste volim Oxman, mne se libi moc, ja na znovudanise dohromady moc neverim, na to ma tak 1 z 1000 zenskejch...ja treba jo, nejsem hadava ani vycitalka![]()
Mutziputzi Oxman se mi taky dost líbí, jen jsem si říkala, že původní love story bude třeba pokračovat a tentokrát dopadne šťastně.
Proč je dáváš do zjevů prosimtě?!
barbucha Copa by mi to jinde někdo čet'?
Lilly_Ku žejo, mně se dřív nějak zásadně asi nelíbil, ale kruci, je to sexy chlap, kdyby mě tak chtěl ![]()
Jiná Realita já se teď nemůžu vynadívat na Hardyho. Ten, kdyby mě chtěl...
![]()

nellielovett no tak to bez debat!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí