nellielovett Jojo, a ty fotky s pejskama jsou nejvíc
VIP zjevy
přiznání: chodím na insta a.n.d.u.l.y, abych se mohla podívat na jejího naprosto k sežrání corgiho! ![]()
Jiná Realita corgi je skvělej, ale andula je.. řekněme zvláštní. já na ni občas koukám jako na přírodní úkaz:-)
Já myslím, že Brad na Neri nemá. Stejně jako neměl na Angelinu.
Tak Betty Strašnej prosťáček a určitě má hluboko do kapsy a neni vůbec vtipnej, taky to z bulváru a televize poznam![]()
Tak Betty Nemá na Angelinu? Tomu nerozumiem, prosím vysvetliť.
Jiná Realita ten corgi je úplně megaboží, ale Andula...![]()
Potrefenáhusa co je na ni hroznyho?
Mutziputzi no hele usuzuju z virtuálního projevu, kterej mi přijde dost vulgární (nemyslím vyjadřováním) a hloupej.sle jinak jak se mi to z fotek moc nezdálo, tak z těch videí mi přijde moc hezká
Potrefenáhusa já už teda moc nesleduju, ale přišla mi vždycky vtipná, ale tak chápu, že to je dosti subjektivní
Diana Kobzanová 2 týdny před porodem![]()

Mutziputzi mne prave prisla taky vtipna, ale posledni dobou uz moc ne
viktorka_od splavu Já už jí fakt nesleduju, mně se nepáčí ani ten její frája
Mutziputzi tak dohod nejakou novou!:-)
Imo vybírá si silné ženy a sám je rozervaný umělec.
Potrefenáhusa mně právě přijde taková viuzálně ...zvláštně hrubá, nebo jak to popsat. na první pohled hezká, ale čím víc se dívám, tím víc z ní mám takový tvrdý dojem. vím, že to zní divně.
postavu má krásnou, vlasy taky (i když dohuštěné, ale stejně krásné, krásně udělané a určitě má i vlastní husté), ale nějaký rys v obličeji se mi na ní nelíbí.
projev mi přijde někdy i vtipný, ale mám pocit, že poslední dobou trochu tlačí na pilu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí