Přesně. Punčocháče ještě zlatý. Ty šaty jsou příšerný. Šíleně jí nesluší, ale je fakt, že tenhle střih bude slušet málokomu nad patnáct. Tady to, v kombinaci s věkem (jakkoli je BR štíhlá), vypadá fakt tetkovsky. Dost mě překvapila.![]()
VIP zjevy
Jé, mně by se ty šaty fakt líbily. Ale patnáct mi neni. Teda už téměř půlku mýho života mi není patnáct:-D.
Tak to budeš ten málokdo, možná. ![]()
Né jen bych prostě vypadala jako debil v pěkných šatech:-D.
mně připadá rajská oblečená hrozně většinou. její modely s ní korespondují. asi snad dvakrát jsem ji viděla v něčem, co mi přišlo jako úměrné jejímu věku. jinak pořád jen růžovoučké nadýchané věci, šatičky nad kolena, kytičkové korálky, mašličky...jako je štíhlá, upravená, je vidět, že na sobě pracuje, ale na to, co nosí, už vážně dávno nemá, aby to nepůsobilo jaksi divně, jako by si to půjčovala od dcery.
Všechny ty tety vypadají jako kdyby je oblíkla Armáda spásy ![]()
Mně se tedy Chantal Poullain líbí a hlavně 60 bych jí tedy netipla ani náhodou.
Fuj, to je opravdu hnusné, umělé břišáky jsou opravdu směšné a tak nějak nekorespondují s tím zbytkem těla.
Slečna trenérka se mi naopak líbí, jen měla zvolit trochu jiný tvar implantátů.
Mně se tedy Chantal Poullain líbí a hlavně 60 bych jí tedy netipla ani náhodou.
Ale to je pořád stejný nedorozumění - mně se Chantal líbí taky, jen jindy
Na svůj věk vypadá určitě dobře (jakkoliv to značnou měrou záleží i na konkrétní fotce, nasvícení atd.), hlavně má většinou (ten francouzskej
) šmrnc...
Jenže tady šlápla dost vedle: vytažený kalhoty bez pásku, prapodivnej vršek, kterej jí zejména na (pochopitelně vzhledem k věku kapku povoleným) břiše vůbec nelichotí, ani véčkový výstřih jí moc nesluší. I ten materiál působí lacině...
Mně se vždycky nejvíc líbí v bílý košili, v trochu ležérním provedení:

Ačkoliv tady vypadá - v obličeji - starší, má to i tak poněkud jinou úroveň ![]()
Já asi fakt blbě vidím
. Z té fotky nejsem schopna identifikovat povolené břicho. Prostě nevidím pneumatiku (což na mnohem mladších ženách vídám), tak jsem nezkoumala detaily.
Zdá se mi, že i na té druhé fotce vypadá mnohem mladší, než je na 60 let běžné. Co má asi za tajný elixír? ![]()
Má prostě kliku. Je to nespravedlivý ![]()
tavrstva mejkapu je strasna. jinak se mi chantal teda libi asi vzdycky:-)
starej dobrej botox?:-)
Vcera bolo v SR vyhlasenie nejakej ankety OTO.Tato pani vyzera,ze si tam odbehla rovno zo sprchy ![]()

A z tohoto mam veeelmi zmiesane pocity ![]()

já ne - můj pocit je naprosto jednoznačně přímočarý: je to děs ![]()
Vidím dobře čelenku? No, ale to už je jen nepodstatný detail té příšernosti
.
... a ty zaječí uši na těch botách! ![]()
Dcera Mira Žbirky
Dcera Mira Žbirky
To nééé....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje