moninika Já jsem voyer, Štiky jsem nechala běžet 10 minut, sledovat je déle by byl čirý masochismus.. Mmch, ten dům teda.. ![]()
VIP zjevy
zlatahouba Tak na šede mi teda nepřijde, vypadá na svuj věk podle mě, ne špatně. Holt málo tuku, víc vrásek.
No právě..asi se obalím tukem ![]()

zlatahouba No to jsem někde zaslechla, že ženská po 40 si musí vybrat, jestli velký pozadí nebo vrásčitej obličej, trochu jinejma slovama))...já to hodlám popřít!![]()
Mutziputzi ja si radsi vybrala mensi pozadi,ono tem vraskam se stejne uniknout neda.![]()
Mutziputzi Ještě že tě máme.
![]()
A Šípková je v pohodě, můj idol to není, ale na 50 dobrý.
zlatahouba No to jsem někde zaslechla, že ženská po 40 si musí vybrat, jestli velký pozadí nebo vrásčitej obličej, trochu jinejma slovama))...já to hodlám popřít!
budeš mít velký pozadí i vrásčitej obličej?
Mutziputzi jako od rána mi to vrtá hlavou. Buď je pi.us Kazma, nebo Mareš, nebo oba....?????? jak to teda je???
martek01 Já doufám, že jenom Kazma, pokud ne, tak oba
Mutziputzi dont worry, nemusí ![]()
Mutziputzi ok ![]()
nolita No já doufám, taky si to nemyslím![]()
Petra Paroubková prej žádá stopade měsíčně jako výživné pro sebe, zde bych jí teda sekla přes prsty i já...
https://www.expres.cz/jiri-paroubek-soud-0ns-/zpravy.aspx?c=A180424_105140_dx-zpravy_stes
Mutziputzi Môže žiadať o výživné ak je schopná sa sama o seba postarať? ![]()
paktofonika No jasně že může
Mutziputzi A ako to vidíš, má šancu? Ja o tom totiž počujem prvýkrát. A stopade sa mi zdá trochu extrem.
paktofonika To mně taky, tipuju že to bude hrát na zdravotní následky plynoucí i z traumatizujícího manželství a k číslu se dopočítala tak, že by chtěla příjem jako měla v domě kdy tlumočila ženatému panu premiérovi, jediná možná argumentace dle mého![]()
Mutziputzi To je mazec, to bych od ní nečekala, pořád se někde oháněla tím, že na jeho příjmu není závislá. A to že chce víc než na dítě, to je co??? Jinak si je ale dost jistá, když požadovala přítomnost veřejnosti, zatímco Paroubek to chce řešit za zavřenými dveřmi...![]()
A co se Mareše týká, pokud to není nahraný, tak je mi ho teda fakt líto, slušná levárna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí