Geny jsou sviňa, ale vždycky se s tím vhodnou úpravou a oblečením dá něco dělat. Když ji ta máma v tomhle nechala jít nebo jí to možná i vybrala
, tak je mi tý holky líto.
VIP zjevy
je jí zřejmě nějakých -náct. já jsem v nácti vypadala jak bachraté mastné strašidlo. odpouštím všem náctiletým všechno. ona je navíc očividně vyfintěná. což se nedá říct o její asi matce? nebo prostě té paní vedle. na té je špatně všechno.
co nechápu, je matka, která nechá dceru chodit v nejlacinějších plackobotkách, aby měla co nejrozpláclejší a později nejbolavější nohy.
Prosím, děti jsou chráněné. Když vidím fotky dcery v 9. třídě, nikdy bych nevěřila, v jakou nádhernou labuť se změní.
Mamá je peklená od hlavy k patě.
Já vůbec nehodnotím to, co jí nadělila příroda, ale že ji matka nechala jít v tom oblečení nebo dokonce jí to vybrala. To bych nikdy svému dítěti neudělala.
Myslim, že horší je dítěti nakazovat, co si má vzít na sebe a vybírat mu oblečení pomalu do 18. Možná se to té dívce líbilo, navíc se hrozně ksichtí, nelichotivá momentka dělá svoje.
Nechápu, co tady vlastně dělá, je to dítě, není to celebrita a oblečená je jakžtakž shůdně.
![]()
jezis to je trapka.
ale vidim, ze spuleni vek meze neklade. Fakt trapas.
To špulení je luxusní ![]()
Omítka je ovšem děsivá ![]()
Tak matka má taky střevíčky. Když má holka takový vzor,těžko to může dopadnout jinak. Smutné.
Preboha,čo sa jej stalo s tvárou? ![]()
Já vůbec nehodnotím to, co jí nadělila příroda, ale že ji matka nechala jít v tom oblečení nebo dokonce jí to vybrala. To bych nikdy svému dítěti neudělala.
Tak jsem asi pochopila špatně větičku geny jsou sviňa.
nikdy bych neřekla, že někdy řeknu, že na libovolné akci vypadala nejlépe z uvedených helena vondráčková ![]()

zbytek totiž třeba takto (pozor, varování!)
toto "módní policista" chválil
ty nohy...
monika nikdy nezklame.

a toto je prý naprostá pecka! nevím, no. kdyby asi měla jiné boty a neměla řetízek kolem stojáčku (výraz přecházím, doufám, že je to jen fakt blbá momentka). npřipadá mi to špatné, ale zas taková pecka taky ne.

ta sukně se mi ale moc líbí, a kdyby byla třeba tmavomodrá (pro mě jako)!!!!!
To je panoptikum! Šinkorová mě překvapí vždycky,myslím,že už nemůže být hůř a ono jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí