já se bojím, že šinkorová se nějak vůbec nevnímá reálně ![]()
VIP zjevy
z jiné fotky navíc vyplyne, že vendula svobodová má pod těmi zdravotními punčochami velké tetování. tetování pod silonkami vypadá fakt hrozně.
šinkorová začíná vypadat jako děsivý klaun ![]()
Nezačíná...JE! A jako většina klaunů nebaví,nýbrž děsí.
Monika je asi celá sponzorovaná gucci. Mmc- když jsme šly s dcerou ve středu kolem jejich výlohy, opravdu jsme se nasmály. Nevím, kdo si ty modely může koupit.
TVL fakt nemam slov, to je sed, i ta sukne, jako samotna na nekom jinym s necim jinym MOZNA. Ale ten topicek a boticky. A Sinkorova asi nema doma zrcadlo. Proc je to tak hrozny? Prece lidi maj pristup k lepsi hadram ne? A Monika s volankama, libi se mi boty, ale k necemu uuuplne jinymu. Ach jo. To je depka fakt. I kdyz zas na druhou stranu se po shlednuti v boyfriendech, converskach a sede mikine (casual Friday) citim fakt dobre
Teda něco tak strašně ošklivého, neslušivého až odpudivého jako ty Moničiny šaty už jsem dlouho neviděla. Hu.
na internetech moničiny boty dost haněli, mně se tedy naopak fakt líbí, ovšem nikoli k těm naprosto příšerným šatům. (a kabelce...je naní papoušek, a ne, ani mně, oblibovatelce šíleností, se nelíbí)
Ten papouš mi z toho celého přijde ještě nejlepší![]()
zbytek totiž třeba takto (pozor, varování!)
Šinkorovou jsem minulý týden viděla v Centrumu Chodov naživo. Vypadala jako vyžilý tranvestita
.
Ty jo ted vypada teda uplne jinak! Ew
Tak pravděpodobně zestárla, ne vždy je to radostné.
Prosté zestárnutí by myslím problém nebyl.
Já vůbec nehodnotím to, co jí nadělila příroda, ale že ji matka nechala jít v tom oblečení nebo dokonce jí to vybrala. To bych nikdy svému dítěti neudělala.
Lindě je 27 let, takže oblečení si nejspíš vybrala sama.
No jestli je holce 27, už by mohla vědět, co jí prospívá a co ne. Na široký krátký krk dát těsné blýskavé korálky není zrovna dobrý nápad.
Ani ten účes není nejlepší, myslím, že jí víc sluší ofina.

Stárnutí není její největší problém.
Jakkoli to vždy popírala, anorektička je. vyrovnat se s tím po uzdravení zvládne mladé tělo, ve vyšším věku to stopy zanechá. Nejhůř na tom byla 2015.

Narazila jsem teď na nějaký rozhovor s té doby. Zhubla za rok 17kg, jupí, nabídky se jen hrnou, jupí jupí, ovšem hubnutí se projeví i na obličeji, s čímž jí hbitě pomůže klinika yesvisage, jupí jupí jupí...
Ty porovnávací fotky jsou poměrně výmluvné. Opravdu smutné.
a na co se jí vlastně hrnou nabídky? jakože, čím se živí?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí