VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 08. května 2018 16:55

999 Ti dam potrefena husa, mam depku, prave vedle me stala etericka kraska u bankomatu, si prijdu jak slon. X

V obliceji se mi taky libi, ale to by pro me nebyl problem toho dosahnout, tam hubnu nejrychleji. Me umrlci hlavy bavi, ale mne se libi spousta veci...Ale priznam se, ze nevim, co ty Olsenky vlastne delaji? Libi se mi jejich styl, ale vubec nevim, cim se zivi. (Vim akorat, ze ne jidlem).

Offline brrr
12377 příspěvků moje polička 08. května 2018 17:02

Luna Jedna žije/žila se Sarkozym (bratrem exprezidenta), myslím.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 08. května 2018 17:08

Luna Haha, na tom naopak usetri! Mam dojem, ze maji vlastni odevni znacku, The Row a taky prodavaly nejakou kosmetiku pod jejich jmenem. A mozna jim rodice ty penize, co vydelavaly jako deti, chytre investovali. 

paktofonika No vazne, vypada, jako ze trochu prifoukla, ale je to spis na skodu, nema to zapotrebi. 

A pak me jeste pobavila Kacka, ktera ma na insta u teto fotky napsano, ze ji lidi rikaji, ze ma zadek jako Kardashianka a chce jeste vetsi 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. května 2018 17:19

Setare To je trubka 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. května 2018 17:46

Setare úplně!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 08. května 2018 17:49

Mutziputzi Nas mozna pripravuje na dalsi implantaty!!!

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 08. května 2018 17:56

Mutziputzi Podle vyrazu "ustreleny kecky" by se mohl zacit uzivat i vyraz "ustrelena prdel"  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. května 2018 18:10

Mutziputzi Tá jej postava je hrozná. Možno keby nemala tie silikóny tak ešte by to vyzeralo ako tak, takto celá ochabnutá, prsia hrdo vystrčené v hnusných plavkách a keď vidím žabky a hlavne žabky tohto typu ....no brrr

Offline Pinot Noir
29973 příspěvků moje polička 08. května 2018 18:24

Já už ničemu nerozumím, Kristelovou nesleduju, vůbec netuším, čím se živí, jen jsem pochopila, že intelektem se asi moc chlubit nemůže. Obličej nekomentuju, ale že by se tu nad její postavou muselo hromadně blít, to se mi zdá přehnané. 

Offline Sweet Potato
40575 příspěvků moje polička 08. května 2018 18:25

Pozorovala jsem včera jednu takovou asi instaslečnu, jak se nechává fotit. To vám je dřina! Za mých mladých let jsme si hlídaly kukuč, házely vlasama. Dnes letí práce tělem! Stoupnout na špičky, na jednu špičku, na druhou špičku, zadek doprava, kyčle doleva...a vždycky, když se poštelovala, přišla vlna Pak vyrvala fotografce telefon, hupla do stínu zkontrolovat výsledek a tak pořád dokola. Sama o době byla ale moc hezká, měla černé dost zahalující plavky vcelku a byla v nich víc sexy, než v nějakých třech nitích.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. května 2018 18:31

Pinot Noir Se nebleje, jenom se poukazuje na fakt, že není moc placatějších pozadí jejichž majitelka je natolik šáhlá, že se srovnává s Kasdashian...ty prsa teda má zmršený bez debat

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. května 2018 18:53

Pinot Noir Ja si myslím že si za to Kristelová môže tak trochu aj sama ako sa prezentuje koľko schudla, super riasy, krásne vlasy, zadok ako Kardashianka, má najlepšieho muža na svete, cestuje po celom svete...No možno keby trochu ubrala tak by nemala na insta toľko negatívnych komentárov ktoré maže. Ale šak ano, závisť závisť závisť. No a v mojom prípade sa mi jej postava nepáči, namiesto silikónov mohla radšej zamakať na postave a vyzerala by skvelo.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. května 2018 19:25

Jako, já jsem myslím, že jsem vůči postavám velmi tolerantní a ač bych měla sama mlčet, tak Kristelky postava mi přijde teda mimořádně ošklivá.

Offline 0zero7
11909 příspěvků moje polička 08. května 2018 19:44
Reakce na Lilly_Ku:

0zero7 kate moss vypada, jak kdyby omylem zabloudila na jinou akci...

​no presne, takovych tam bylo vic teda....

Offline 0zero7
11909 příspěvků moje polička 08. května 2018 19:49

paktofonika SJP jako snaha byla, ale moc se to nepovedlo, napad dobrej, uplne vidim DG v devadesatejch letech, jak to tema frcelo u vsech jejich modelu, to meli taky ty bozi reklamy na Sicily, tu sexy kocku co kraji rajcata.....

Kim mi neva, takovy liquid gold, ale prestava si bejt v ksichte podobna, me se teda desne nelibi jeste ta 90s rtenka, ufff.

Rihanna super, je nekde video jak v tom jde a to je uplne jina podivana, je videt, jak je to tezky, protoze to je cely posity sutrama a perlama, bozi.

Kendal mela super ten bilej model. V ksichte nevim, vypada, ze ma vetsi rty.

Mags Lily a Frances super! Madonna v pohode za me.

dzizisketa no ja myslim, ze presne o tom to melo byt, takze trefa. Me to neurazi, a neni to nic co by se uz v minulosti neobjevilo.

barbucha ta ruzova je prave to, normalni, za me nuda :)

Offline 0zero7
11909 příspěvků moje polička 08. května 2018 19:54

Karoleena jo to je super!

A koukam ze Mindy se s tim nemazala, ma docela ranu teda.

MP Meri Scarlet sileny, vypada fakt blbe, uplne bez stavy. Emily klasika, vyraz dala jsem si jointa a ted se budu tvarit sexy, plus pootevrena pusa jak ryba ala Kiera Knightley eeee.

Ta olsenka vlevo vypada desne vyzile, mozna jenom blba fotka? Ta druha ok. Ale jako vypadaj jak matka s dcerou.

Habit Immam bozi. Jeste se mi libi Greta oblecena prave v The Row od olsenek.

Offline 0zero7
11909 příspěvků moje polička 08. května 2018 19:56

Postava Kacenky je dost desna, zejmena po vylepseni, neni divu, ze se musi opirat, by mozna prepadla...

Luna ustrelena pr.el je dobra hahaha

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. května 2018 20:08

0zero7 Mne príde že to Olsenky preháňajú iba na tie veľké akcie. Videla som ich paparazzi fotky a normálne oblečené ženy, bez toho líčenia "smrť jej pristane", vlasov "umývala som ich minulý rok" a hábitov vyzerajú podľa mňa ok aj keď rozhodne staršie než na 32. 

Offline 0zero7
11909 příspěvků moje polička 08. května 2018 20:11

paktofonika JJ to si myslim taky, maj dobrej styl jinak a tady mi jejich hadry nijak nevadi, ale kdyz mrknws, tak ta vlevo vypada o dost starsi nez ta v pravo, to jsem myslela, uplne me to zarazilo, jsou dvojcata ne? Fakt je ztrhana, nevim, ktera to je teda

Offline 0zero7
11909 příspěvků moje polička 08. května 2018 20:13

paktofonika dost dobre vypadajici mama od te vlevo, ne?