Mně nikdy extra nevadila, přišla mi docela i vtipná, ale tohleto "se zhroucení" mě irituje z podstaty, šílenej výraz!
VIP zjevy
Jo, myslím že ve svém byznysu (nemyslím ten šopík s oblečením) byla dost dobrá, ale jak začala mávat rizikovým těhotenstvím, děs.
Co Agata, ale vy kde se flakate? Clovek pak nema ve vlaknech o hrouticich se celebritach co cist, kdyz neni matrijal od Mutziputzi ![]()
no holt když batulková umí proklikat konverzace na fb, tak už asi agátě nepomůže ani epileptický záchvat.
Že se ta Batulková nestydí, co, v jejím věku a fejsbůk!
V čem konkrétně byla dobrá? Mi asi něco uniklo.![]()
V celebritování. Prodávání své osoby, fuj to zní ošklivě, vyvolání zájmu o svou osobu. Myslím, že ze zástupů všelijakých českých vicemissek se jí podařilo hezky vyniknout.
Jsem se vzpamatovavala, ted se zas do toho vlozim a udelam Parfumanii great again ![]()
ou jeeeeee ![]()
Hele zrovna Pamela ted na me jukla, to oboci uz asi great again nebude!edit: tak zitra to rozjedeme, z telefonu neumim ![]()
Saaakrys, nic si z toho nedelejte, me to z tel taky nejde. Tak zejtra u kafe rano se mrknu. Mate naskok, takze ja jsem v ocekavani :) hahaha
No tohle je teda neprijemne, ale ja uz nedrzkuju, by mi taky mohl zbejt k realizaci pouze Mimibazar a Beremese, ja uz jsem vopatrna!
Ale tohle jeste dam, vedci z Harvardu zjistili a je to zasadni!http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/457295/krasni-lide-jsou-nachylnejsi-k-nevere-tvrdi-vedci.html
Fakt?
No jo, Harvard.
no ale pozor, o tom posledním převratném výzkumu amerických vědců už jsi slyšela?
po dlouhém pátrání zjistili, že plešatí lidé nemají vlasy!
:D
A slepí nevidí!
vkladam do tebe nadeje, ze vlakno VIP zjevy poradne nakopnes.
Mě strašně baví tohle!
Staráte se o rodinu, o děti, pracujete jako právnička, děláte modeling, spolupracujete s návrhářkou. To snad zvládne jen turbožena, není toho přece jen trochu příliš?
Andrea:V uměleckém světě je velkou výhodou, že jste do určité míry pánem svého času a můžete vše skloubit s péčí o děti a rodinu. Protože když řeknu: „Tu přehlídku nevezmu, teď nemůžu, děti mají volno a já chci být s nimi, nic se neděje. Ovšem pokud jde o právnickou praxi, pak těžko můžu prohlásit „dnes nemám čas“ a nejít třeba k soudu, a proto mohu dělat a dělám jen to, na co stačím. Jako pro matku dvou dětí je pro mě jednodušší zkombinovat rodinu s modelingem a s návrhářstvím než s právnickou praxí.
Ester:Řekla bych, že ten maximalismus má Andrea po mně. Obdivuji ji, jak se zhostila role matky, manželky. Dokáže navařit fantastické jídlo a přitom je neskutečně pořádkumilovná, z kuchyně večer neodejde, dokud se všechno neleskne čistotou! A k tomu všemu ještě stíhá pracovat.
je tak dokonalá, že si ji chci vzít za ženu - tomu nemůže odolat vůbec nikdo ![]()
Ještě když si člověk představí, jak Andrea myje nádobí nahá, pouze v jehlových podpatcích, jak kdysi kdesi do bulváru ventiloval manža Volopich! Podle mě to musí být něco tak senzačního, že schválně nekoupil myčku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí